Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Σκηνές «Άγριας Δύσης» σε εστιατόριο στην Αμφιλοχία με τρεις τραυματίες


Μία 66χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ δύο νεαροί τραυματίστηκαν ελαφρά μετά από επεισοδιακή εισβολή ομάδας αγνώστων σε εστιατόριο στην εθνική οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων στην Αμφιλοχία, όταν οι άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν για εκφοβισμό ενώ στο κατάστημα βρίσκονταν δεκάδες άτομα.
Οι δράστες εισέβαλαν στο εστιατόριο, στον οποίο κάνουν στάση λεωφορεία που εκτελούν υπεραστικά δρομολόγια αλλά και λεωφορεία με προορισμό την Αλβανία. Την ώρα του περιστατικού, στον κλειστό χώρο βρίσκονταν περίπου εκατό άτομα, όταν οι άγνωστοι άρχισαν να πυροβολούν στο ταβάνι για εκφοβισμό.
Από τις σφαίρες που εξοστρακίστηκαν τραυματίστηκαν ελαφρά δύο νεαροί. Οι δράστες, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, εγκατέλειψαν το χώρο χωρίς να ληστέψουν το κατάστημα ή τους πελάτες (όπως εκτιμάται ότι ήταν ο αρχικός στόχος τους), όπως αναφέρει η κρατική τηλεόραση.
Κατά τη διαφυγή τους όμως από το χώρο του εστιατορίου, οι άγνωστοι συνέχισαν να πυροβολούν τραυματίζοντας σοβαρά μία 66χρονη που βρισκόταν μέσα σε σταθμευμένο λεωφορείο στο πάρκινγκ του εστιατορίου. Η σφαίρα βρήκε την άτυχη γυναίκα στο λαιμό και η 66χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Αγρινίου.

Ο Ολυμπιακός του μέλλοντος με Νένε,Καμορανέζι και Ροναλντίνιο.

Να ξεκινήσουμε με κάτι που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ήταν έτοιμος για να αναλάβει τον Ολυμπιακό, από την άποψη ότι όλα έγιναν τόσο ξαφνικά και δεν είχε γίνει η κατάλληλη προεργασία για να τρέξει ο νέος ιδιοκτήτης τα μεταγραφικά με το καλημέρα.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι το νερό, πλέον, δεν έχει μπει στο αυλάκι. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι χάθηκε χρόνος που δεν μπορεί να καλυφθεί. Η αγωνία ορισμένων για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός στα ματς με την Μπέσα στερείται λογικής. Ακόμα και όπως είναι αυτή την στιγμή η πειραϊκή ομάδα, με τους παίκτες που παρέμειναν και με αυτούς που έχει ήδη αποκτήσει, οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν λόγο να φοβούνται μονομαχία με μια αλβανική ομάδα. Για να ακριβολογούμε για το μόνο που πρέπει να ανησυχεί τους "ερυθρόλευκους" είναι για το άγνωστο αυτής της ομάδας.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη τώρα θα κριθεί. Οι κινήσεις από εδώ και πέρα θα είναι σημάδια για το τι μπορούμε να περιμένουμε. Μέχρι τώρα έχουμε την... κατάθεση της φιλοσοφίας του Πειραιώτη εφοπλιστή και σιγά-σιγά την ανάθεση αρμοδιοτήτων σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ο Μαρινάκης τονίζει και αυτό θα πει και στην συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την Τρίτη (με τον Σωκράτη Κόκκαλη δίπλα του) ότι στόχος του δεν είναι να φτιάξει ομάδα για τα ματς με την αλβανική ομάδα, αλλά να χτίσει για το μέλλον. Απόλυτα σωστό και λογικό...

Τα πρόσωπα που τρέχουν τις εξελίξεις κάνουν βουτιά στα δύσκολα με τον ρίσκο του πρωτάρη. Ο Κομινάκης για πρώτη φορά ασχολείται με μεταγραφές, ο Κοβάσεβιτς που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για πρώτη φορά δουλεύει με την ιδιότητα του συμβούλου σε μεταγραφικά θέματα. Ακόμα και ο... παλιός Γιάννης Μώραλης ουσιαστικά παίρνει βάπτισμα πυρός στις νέες αρμοδιότητες, που δεν είναι στα στενά όρια της επικοινωνιακής πολιτικής που είχε επί Κόκκαλη.

Αυτό που καίει βέβαια τον κόσμο δεν είναι ποιοι θα κινούν τα νήματα, αλλά το αποτέλεσμα. Είναι ολοφάνερο ότι ο Ολυμπιακός πατάει γκάζι σε όλα τα μεταγραφικά θέματα. Οι κινήσεις βρίσκονται σε συνάρτηση με το οικονομικό. Πέρασαν οι πρώτες ημέρες, μπήκε μια τελεία στον ενθουσιασμό που για να είμαστε ειλικρινείς "καλλιέργησε" ο Τύπος, αλλά το λογικό μπάτζετ έχει αρχίσει να ανακαλύπτεται. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τρελά ποσά, οι ιστορίες για Ροναλντίνιο τις ακούμε ευχάριστα, αλλά είναι δικό σας θέμα τι θέλετε να πιστέψετε.

Ο Ολυμπιακός καίγεται για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Πρώτος και μεγάλος στόχος είναι ο Νενέ της Μονακό. Τα λεφτά που ζητάνε στο Πριγκιπάτο είναι πολλά, υπάρχει και η πρόταση της Παρί που είναι πάνω από τρία εκ. ευρώ. Θα ήταν μια καλή λύση για τα αριστερά ο Νενέ και για τα δεξιά ο Καμορανέζι. Για τον άσο της Γιουβέντους ακούγεται ότι είναι πολύ πιθανό να κάνει ταξίδι αυτές τις μέρες άνθρωπος του Ολυμπιακού στο Τορίνο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ολυμπιακός φέρεται να έκανε νέα βελτιωμένη (ύψους 3,5 εκ.ευρώ) πρόταση στη Μονακό για τον Νενέ. Οι Μονεγάσκοι δεν πέφτουν κάτω από τα 5 εκατομμύρια και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.
Τέλος, ο Κοβάσεβις έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα του Αριέλ Ιμπαγάσα. Μην σταθεί κάποιος στο ότι πριν από λίγες μέρες ο Ολυμπιακός είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον πρώην άσο της Βιγιαρεάλ και τώρα επανέρχεται. Συμβαίνουν αυτά και στις... καλύτερες οικογένειες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό που έχει- επί του παρόντος- το ελαφρυντικό ότι τώρα βάζει κάποια πράγματα σε καλούπια. Απλά, να ξέρουν ότι αυτή την πίστωση χρόνου δεν θα την έχουν για πάντα. Του Λίνεν βέβαια αν του έλεγαν να διαλέξει πρώτη κίνηση, για αμυντικό χαφ θα μιλούσε. Και φυσικά θα ζητούσε από τον Μαρινάκη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για τον Κουμουρτζί.
Πηγή: http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/279851.html

O ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!


Ναι είναι αλήθεια , ο Βραζιλιάνος υπερπαίχτης αποδέχθηκε την αστρονομική πρόταση του Μαρινάκη του
ύψους των 16.000.000 ευρώ το χρόνο και συμφώνησε σε όλα με την Πειραϊκή ομάδα...

Πλέον απομένει μόνον το τυπικό της υπόθεσης. Ο Ρόνι έρχεται την δευτέρα Ελλάδα για υπογραφές...

Σειρά τώρα έχει ο Καμορανέζι για να καλύψουμε όλες τις θέσεις του κέντρου...
Πηγη: http://www.olympiakoscafe.gr/?page_id=729

6 χρόνια μετά


Ήταν καλοκαίρι του 2004. Η Ελλάδα προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς αγώνες τον Αύγουστο με πολλά ξένα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για την ανικανότητα διοργάνωσης τω ν Ολυμπιακών Αγώνων από τους Έλληνες. Μέσα σε αυτό το κλίμα ένα σύνθημα έδωσε αυτό το κάτι που κανένας δεν θα το πίστευε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα! " Η αρχαία Ελλάδα είχε 12 Θεούς, η σύγχρονη Ελλάδα έχει 11". Προφητικό; Τυχαίο;Δεν νομίζω! Έτσι απλά άρχισε και το σύγχρονο ¨πειρατικό¨! Νικώντας στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος την οικοδέσποινα Πορτογαλία το όνειρο μόλις ξεκίνησε. Ακολούθησαν η ισοπαλία με Ισπανία, η πιο γλυκιά ήττα από την Ρωσία και η πρόκριση στους 8 καλύτερους της Ευρώπης! Η Γαλλία δεν στάθηκε εμπόδιο στο πέρασμα μας για την τετράδα και μερικοί αρχίζουν να το πιστεύουν! Σε ένα αλησμόνητο ημιτελικό με τη πολύ σκληρή και εντυπωσιακή Τσεχία, η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο και ο αγώνας στην παράταση. Εκεί, το σχόλιο του εκφωνητή " Γκολ και φύγαμε για τελικό" γίνεται σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων Ελλήνων και μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του ποδοσφαίρου έχει πάρει σάρκα και οστά! Η Ελλάδα στον τελικό! Ντελίριο ενθουσιασμού και ξέφρενα πανηγύρια έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχουν Έλληνες! Ένα έθνος μοιάζει να είναι τόσο ενωμένο και τόσο ευχαριστημένο με αυτό που βιώνει και η ελπίδα για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, και για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις άρχισε! 4 Ιουλίου αρχίζει ο τελικός με την Ελλάδα και πάλι αντιμέτωπη την Πορτογαλία, όπως και στην πρεμιέρα! Τα λόγια είναι περιττά, η Ελλάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο για το 2004! Όλοι το θυμόμαστε και όλοι το αναπολούμε! Ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα καλοκαίρια για την Ελλάδα, που σε λίγες μέρες θα γινόταν το κέντρο του κόσμου και του πολιτισμού, με την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στην κοιτίδα τους!





">

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.......


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta....
Στις 5 Νοεμβριου 1605,ο Γκαι Φωκς αποπειραθηκε να ανατιναξει το Αγγλικο Κοινοβουλιο,προδωθηκε,συννεληφθη και απαγχονιστηκε....Αν ακουσεις το τραγουδι,την ωρα του σολο φαντασου το Ελληνικο Κοινοβουλιο........