Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Εξιχνιάστηκε δολοφονία με θύμα 31χρονο Σύρο


Εξιχνιάσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής η δολοφονία με θύμα έναν 31χρονο από τη Συρία που έγινε στις 16 Μαϊου μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στη Πεύκη μπροστά στα μάτια της συζύγου του που ήταν εγγύς κατά τη διάρκεια ληστείας.
Δράστης είναι ένας 24χρονος από την Αλβανία ο οποίος συνελήφθη στη Καρδίτσα ενώ αναζητείται και ένας συμπατριώτης του.
Επίσης οι δυο αλλοδαποί κατηγορούνται και για ένοπλη ληστεία που έγινε στις 23 Απριλίου σε σπίτι στο Μαρούσι όπου αφού έδεσαν ζευγάρι στη συνέχεια άρπαξαν κοσμήματα και τα κλειδιά του Ι.Χ. αυτοκινήτου τους με το οποίο διέφυγαν.
Λόγω του τρόπου δράσης τους οι αστυνομικοί τους χαρακτηρίζουν ιδιαίτερα επικίνδυνους. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο δράστες εισέρχονταν σε οικίες, νυχτερινές κυρίως ώρες και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, ακινητοποιούσαν τους ενοίκους, τους δέσμευαν με ταινίες συσκευασίας και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και τα αυτοκίνητα των ενοίκων.

Η κρίση μείωσε και τα τροχαία


Oι οδηγοί δεν έβαλαν μυαλό από τις συνεχείς τραγωδίες στους ελληνικούς δρόμους· τους συνετίζει μόνο η οικονομική κρίση. Οπως παραδέχθηκε χθες σε συνέντευξη Τύπου για την οδική ασφάλεια ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Σπ. Βούγιας, ένας από τους σημαντικότερους λόγους μείωσης, εφέτος, των τροχαίων δυστυχημάτων σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι είναι ότι «οι πολίτες λόγω της αύξησης της τιμής των καυσίμων προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τα μέσα μαζικής μεταφοράς αφήνοντας τα αυτοκίνητά τους ». Τελικά, όσο κι αν ακούγεται ειρωνικό, «τo γκάζι κοστίζει όχι μόνο ζωέςαλλά και χρήματα» παρατήρησε ο κ. Βούγιας, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα θα εξετάσει από κοινού με τον υφυπουργό Υποδομών- Μεταφορών και Δικτύων κ. Ν. Σηφουνάκη τις δυνατότητες μείωσης του ύψους των προστίμων ορισμένων παραβάσεων σε «λογικά επίπεδα», λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Ανακαλούνται 498 αυτοκίνητα τύπου Honda Civic 4D και Stream


Συνολικά 498 αυτοκίνητα Hοnda, μοντέλα Civic 4D και Stream, ανακαλούνται από την εισαγωγική εταιρεία «Γενική Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ», προκειμένου να αντικατασταθεί ο μηχανισμός του αερόσακου συνοδηγού, ο οποίος ενδέχεται να ανοίξει με υπερβολική πίεση σε περίπτωση ατυχήματος.
Η ανάκληση, η οποία ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και πραγματοποείται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, 498 οχήματα παραγωγής 2001 και 2002.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς από δεισλειτουργία του αερόσακου στη θέση του συνοδηγού. Η λειτουργία των υπόλοιπων αεροσάκων παραμένει ανεπηρέαστη.
Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων αυτοκινήτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, προκειμένου να προσέλθουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία για έλεγχο και αντικατάσταση του μηχανισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι αγοραστές μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία στα τηλέφωνα 210 3483602 και 210 3483701 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@saracakis.gr

Ηλεκτρονικό Εγκλημα Εξιχνίασε 130 υποθέσεις τους τελευταίους έξι μήνες


Σημαντικές επιτυχίες κατέγραψε το πρώτο εξάμηνο του 2010 το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στην καταπολέμηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Ιουνίου του 2010, οι αστυνομικοί του τμήματος εξιχνίασαν 131 υποθέσεις σημαντικού κοινωνικού χαρακτήρα και συνέλαβαν 20 κατηγορουμένους. Έχουν, δε, σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος 111 ατόμων.
Αναλυτικότερα, σε 15 υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας συνελήφθησαν πέντε άτομα και κατηγορούνται άλλα οκτώ. Σε 28 υποθέσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα και έχει σχηματιστεί δικογραφία για άλλα 14.
Για 44 υποθέσεις συκοφαντικής δυσφήμισης έχουν συλληφθεί τρία άτομα και έχει σχηματιστεί δικογραφία για άλλα 36. Για απάτη κατηγορούνται 35 άτομα και έχουν συλληφθέι άλλα τρία σε συνολικά 42 υποθέσεις.
Τέλος, για δύο υποθέσεις προσβολής γεννετήσιας αξιοπρέπειας, συνελλήφθη ένα άτομο και κατηγορούνται άλλα τρία.

ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ

Σαν σήμερα πριν 16 χρόνια σε ένα άλλο μουντιάλ, στις Η.Π.Α το 1994, δολοφονήθηκε ο Κολαμβιανός ποδοσφαιριστής, Andres Escobar, για το αυτογκόλ που έβαλε, κάνοντας το 2-1 υπέρ των Η.Π.Α και ουσιαστικά εξανεμίζοντας κάθε ελπίδα πρόκρισης της Κολομβίας για την επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου. Απειλές για την ζωή του έχει δεχθεί και ο ποδοσφαιριστής της Νιγηρίας Sani KAITA που αποβλήθηκε στο νικηφόρο αγώνα της Εθνικής μας ομάδας, στο Παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στη Ν.Αφρική. Ο φανατισμός, σε όλο του το μεγαλείο! Οπότε o Otto Rehhagel φτηνά τη γλύτωσε, σε άλλη χώρα θα είχε σοβαρό πρόβλημα αλλά και σε άλλη χώρα θα τον αποθέωναν για ό,τι κατάφερε! Εμείς άραγε, σε ποιά χώρα ανήκουμε;




">

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ σε λίγο 17:00 στη ΝΕΤ


ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ....


Στα δεξια της σελιδας υπαρχει ψηφοφορια που θα διαρκεσει 1 περιπου μερα ακομη για το ποιο κομμα θα ψηφιζατε αν ειχαμε εκλογες τη Κυριακη...Επειδη πιστευουμε οτι οι δημοσκοπησεις που βγαινουν στα καναλια ειναι στημενες σας καλουμε να μας απαντησετε οσο το δυνατον περισσοτεροι για να εχουμε πιο αντικειμενικα αποτελεσματα...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....


ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta....

Στη χθεσινη αναρτηση ειδαμε το τροπο ελεγχου του χρηματος,το στησιμο των οικονομικων κρισεων και τους σκοπους του...Ας δουμε σημερα τον ελεγχο των ιδεολογιων και των ρευματων που τις προκαλει...
Ξεκιναμε με μια ερωτηση απλη...Εχετε σκεφθει γιατι καθε ιδεολογημα πολιτικο καλυπτει μονο μια πλευρα και αφηνει καποιο "κενο"....?Για να αφηνει κατι ακαλυπτο,καποιους απροστατευτους....Να χωριζει με μαθημαικο τροπο τους ανθρωπους αναλογα με το συμφερον τους..

ΕΠΙΚΑΙΡΟ.....ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ...

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ.....


Δεν αποκλείει «ελεγχόμενη» χρεοκοπία ο Ρεν
Γερμανικές πιέσεις για αλλαγή του Συμφώνου Σταθερότητας

Ανοιχτό αφήνει ο Ευρωπαίος επίτροπος νομισματικών υποθέσεων, Όλι Ρεν, το ενδεχόμενο «ελεγχόμενης» και διατεταγμένης χρεοκοπίας χώρας – μέλους της ευρωζώνης.
Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε για την ανάγκη θέσπισης μηχανισμού που να επιτρέπει σε χώρες - μέλη να οδηγηθούν σε «ελεγχόμενη χρεοκοπία», ο Ρεν αρνήθηκε να την αποκλείσει σαν πιθανότητα.

"Έκλεισε" η συμφωνία Ρωσίας-Λευκορωσίας για το φυσικό αέριο


Ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom και η κρατική εταιρεία Beltransgaz της Λευκορωσίας υπέγραψαν σήμερα προσθήκη στο συμβόλαιό τους για τον φόρο διέλευσης από το λευκορωσικό έδαφος του ρωσικού φυσικού αερίου, θέτοντας τέλος στην κρίση που ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα στις δύο χώρες.

Συνεχίζονται οι προκλήσεις εναντίον μελών της Εθνικής Μειονοτητας της Αλβανίας


Το λαβαμε απο:epirusgate.blogspot.com
Σε ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άνω Δρόπολης,με αφορμή,όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες στο Αλβανικό κοινοβούλιο,αναφέρονται τα εξής:Οι συνεχείς προκλήσεις μερίδας βουλευτών του αλβανικού κοινοβουλίου που καταφέρονται εναντίον των μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, εντείνονται με προκλητικό τρόπο. Η

Νέο αλαλούμ με το ασφαλιστικό


Στα 800 ευρώ θα παραμείνει για όλους τους συνταξιούχους το επίδομα που θα αντικαταστήσει την 13η και 14η σύνταξη, αναφέρεται σε διευκρινιστική δήλωση του υφυπουργού Εργασίας, Γιώργου Κουτρουμάνη.
Ακόμα, στη γραπτή του δήλωση ο κ. Κουτρουμάνης σημειώνει ότι η αύξηση κατά 200 ευρώ για συντάξεις κάτω των 900 ευρώ περιελήφθη εκ παραδρομής στην τροπολογία που κατατέθηκε την Πέμπτη στη Βουλή.
Τέλος, στην ίδια γραπτή ανακοίνωση ο υφυπουργός Εργασίας προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για κόντρα του υπουργείου Εργασίας με το υπουργείο
πηγη:skai.gr

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ....ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ?



ΓΡΑΦΕΙ Ο V For Vendetta....

Φανταστειτε τι ωραια που θα ηταν αν για καθε οικονομικη σας υποχρεωση,καποιος δημιουργουσε απο το πουθενα χρηματα σας τα εδινε κι εσεις απλα ανταποκρινοσασταν σε αυτη την υποχρεωση,χωρις να χρειαζεται να τα εχετε ή να δουλεψετε για να τα παραγετε...
Αυτη τη δυνατοτητα την εχουν μονο οι τραπεζες...Οταν υπογραφετε μια δανειακη συμβαση για οιοδηποτε δανειο,η τραπεζα δημιουργει εκ του μη οντος αυτα τα χρηματα με την υποσχεση αποπληρωμης σε ορισμενο χρονικο διαστημα απο εσας με τη δανειακη συμβαση που υπογραφετε...Με βαση τη Μοντερνα Μηχανικη Χρηματος,η τραπεζα απο αυτα τα χρηματα που θα δημιουργησει εχει ενα κλασματικο αποθεματικο δημιουργιας χρηματων