Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Βρες τον... γιορτινό τύπο σου


Σε μία εμφάνιση πρέπει να είστε πριν απ’ όλα ο εαυτός σας. Για να νιώθετε άνετα, να κινείστε με αυτοπεποίθηση και να προάγετε τη...... φυσική σας λάμψη.

Επιλέξτε, λοιπόν, την εορταστική σας εμφάνιση, ανάλογα με τον "αέρα" που αποπνέετε.

Η «Καυτή»: Όπου υπάρχει κόκκινο, δε χωράει τίποτε άλλο. Έντονο και γεμάτο πάθος, θα απογειώσει την αυτοπεποίθησή σας. Πιστοί σύμμαχοι, ελάχιστα κομψά αξεσουάρ.

Η «Απλή»: Ενα midi φόρεμα με ένα κλασικό ζευγάρι γόβες κάνουν ιδανικό δίδυμο για κομψές και απέριττες εμφανίσεις. Για να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο την εντύπωση της απλότητας, ακολουθείστε τη συνταγή και στο υπόλοιπο styling.

Η «Σέξι»: Τόσο μικρό, όσο αντέχει η τόλμη σας και τόσο στενό, όσο αντέχουν οι αναλογίες σας. Ένα μίνι φόρεμα, όταν συνοδεύεται από ένα ζευγάρι φλογερές γόβες, μπορεί να κάνει θαύματα. Αν θέλετε να φορέσετε οπωσδήποτε καλσόν, επιλέξτε κάποιο αόρατο.

Η «Ροκ»: Είστε ανατρεπτική, δε σας αρέσουν τα τετριμμένα και δε βρίσκεται κανένα λόγο να μη φορέσετε σε μία νύχτα γιορτής τα ροκ κομμάτια της γκαρνταρόμπα σας. Για να γίνετε λίγο πιο glam, προσθέστε στο σύνολο εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Η «Chic»: Θέλετε κάτι φίνο και αέρινο και θυμάστε πολύ καλά πως αυτή τη σεζόν η δαντέλα ζει μεγάλες δόξες. Επιλέγετε, λοιπόν, ένα σικάτο φόρεμα, πιάνετε τα μαλλιά κότσο ή αλογοουρά και βγάζετε στο προσκήνιο τα vintage αξεσουάρ σας.

Η «Funky»: Όταν όλοι σκέφτονται το μαύρο ως επίσημο χρώμα, εσείς σκέφτεστε την παλέτα των χρωμάτων και τη διάθεσή σας να μην αφήσετε καμιά απόχρωση να πάει χαμένη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε σωστές στους συνδυασμούς. Είστε;


ΠΗΓΗ: Down Town
http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: