Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Αποφασισμένος να επιβάλει το νόμο ο Κάμερον

Αποφασισμένος να επιβάλει το νόμο εμφανίστηκε την Παρασκευή ο βρετανός πρωθυπουργός. Οι βίαιοι διαδηλωτές που κατέστρεψαν περιουσίες και επιτέθηκαν στη λιμουζίνα που μετέφερε τον....... πρίγκιπα Κάρολο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας των φοιτητών στο Λονδίνο, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν "το σύνολο της δύναμης του νόμου", δήλωσε ο Ντέηβιντ Κάμερον.

Ο Κάμερον δήλωσε "πολύ ανήσυχος" για τα σφάλματα της βασιλικής ασφάλειας που είχαν ως συνέπεια ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα να πέσουν "παρά λίγο θύματα επίθεσης του όχλου".

Ωστόσο η ευθύνη για τη βία και τις ταραχές που προκλήθηκε από μια μικρή μειοψηφία διαδηλωτών στο κέντρο του Λονδίνου αργά χθες, ανήκει αποκλειστικά στα άτομα εκείνα που διέπραξαν τα βίαια επεισόδια, τόνισε ο Κάμερον Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγος του δεν έπαθαν το παραμικρό από το επεισόδιο που σημειώθηκε κοντά στο Οξφορντ Σίρκους, όταν ο οδηγός της Ρολς Ρόις δέχθηκε αιφνίδια επίθεση λίγων βίαιων διαδηλωτών.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι 34 διαδηλωτές συνελήφθησαν, ενώ 43 διαδηλωτές και 12 αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη διάρκεια των χθεσινών συγκρούσεων, ορισμένοι σοβαρά.
πηγη:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: