Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ερχεται για να... ανάψει και το ΟΑΚΑ!!!

Ενας ακόμα ποδοσφαιριστής που δεν έχει ομάδα από το καλοκαίρι ξεκινάει από σήμερα προπονήσεις με την ΑΕΚ, στοχεύοντας στην υπογραφή συμβολαίου. Βέβαια, εκτός από τις αγωνιστικές αρετές του (ας μην ξεχνάμε ότι για ενάμιση χρόνο έπαιξε στη.....
Γερμανία, ενώ θεωρείται πολύ αξιόλογος στόπερ) ο Ντίνο Ντρπιτς έγινε γνωστός σε όλη την Ευρώπη εξαιτίας της εκρηκτικής γυναίκας του.
Η Νίβες Σέλζιους, διάσημο τοπ μόντελ στην Κροατία, προκάλεσε σοκ με τις αποκαλύψεις της για τις... εξωαγωνιστικές αρετές του συζύγου της και για τις τρελές επιδόσεις του στο κρεβάτι ή, καλύτερα, στο... χορτάρι!
Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή με σκοπό να προμοτάρει το βιβλίο που έγραψε (το κορίτσι είναι και συγγραφέας) με τίτλο «Η γυμνή αλήθεια», αποκάλυψε την απίστευτη περιπέτεια που είχε με τον Ντίνο εντός του αγωνιστικού χώρου του σταδίου «Μάξιμιρ». Οι δυο τους έκαναν έρωτα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όταν ο φύλακας του γηπέδου τους πήρε χαμπάρι, άναψε τους προβολείς πιάνοντάς τους επ’ αυτοφώρω. «Ηταν πολύ σκανδαλιστικό» παραδέχτηκε η καυτή Νίβες.
Η Σέλζιους έχει δουλέψει ακόμη ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, ενώ χαρακτηριστική ήταν η κόντρα της με περιοδικό που την ανέδειξε στην 24η θέση της πιο όμορφης γυναίκας ποδοσφαιριστή. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της αφού περίμενε πολύ καλύτερη θέση.
Στα αγωνιστικά τώρα, ο Ντρπιτς θεωρείται εξαιρετική περίπτωση και αν δείξει ότι βρίσκεται σε επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, θα αποκτηθεί. Ο Μανόλο Χιμένεθ εκτιμά ιδιαίτερα τον 29χρονο στόπερ, αλλά πλέον από τα χείλη του κρέμονται και όλοι οι φίλαθλοι που περιμένουν να δουν από κοντά και τη σέξι γυναίκα του Κροάτη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: