Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Μια νίκη βυθισμένη στο πένθος

«Ο Γιώργος ζει και είναι έργο ζωής. Ευχαριστώ πολύ. Ζήτω ο Γιώργος Αποστολάκης», με αυτά τα σπαρακτικά λόγια, η χήρα του υποψήφιου δημάρχου για τον δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκδόνας, Έφη Αποστολάκη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την εκλογή της.
Μετά τον άδικο θάνατο του συζύγου της, την..... περασμένη Δευτέρα, η Έφη Αποστολάκη αποφάσισε να συνεχίσει εκείνη το έργο του και να δηλώσει υποψηφιότητα για τον δήμο της.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, η απόφασή της δικαιώθηκε. Με ποσοστό 52,9%, η κ. Αποστολάκη είναι πλέον δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Μαυροφορούσα και ταλαιπωρημένη, η Έφη Αποστολάκη βρήκε τη δύναμη να αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο και ο κόσμος το εκτίμησε.

Δεκάδες δημότες συγκεντρώθηκαν αργά χτες το βράδυ έξω από το εκλογικό της κέντρο για την συγχαρούν, να την εμψυχώσουν. «Γιώργο ζεις εσύ μας οδηγείς», φώναζε ο κόσμος και η κ. Έφη δεν μπορούσε παρά να συγκινηθεί.

«Είναι ο μεγάλος απών αλλά σήμερα είναι ο μεγάλος παρών. Υπόσχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι με την πίστη και την τιμή που είχε εγώ θα συνεχίσω το έργο στη Νέα Χαλκηδόνα και την Φιλαδέλφεια. Μέσα στην πόλη μας. Ο Γιώργος ζει. Αυτό είναι έργο ζωής», είπε η χήρα του Γιώργου Αποστολάκη φανερά συγκινημένη.

Ο Γιώργος Αποστολάκης υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και απεβίωσε την ώρα που οδηγούσε, σε ηλικία 46 χρονών.

Στην πρώτη Κυριακή των εκλογών, ο συνδυασμός του ανεξάρτητου, Γιώργου Αποστολάκη, ήρθε πρώτος με ποσοστό 33,5%.
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: