Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Βροχερό το σκηνικού του καιρού

Για σήμερα, Τρίτη προβλέπονται τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά, όπου αναμένεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες πιθανώς ισχυρές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

Αττική

Προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα ανατολικά και νότια. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για σποραδικές βροχές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από
06 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νησιά του Ιονίου νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα νότια βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν
ασθενείς και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί
από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα πιθανώς να είναι ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο

Στα δυτικά για αύριο Τετάρτη, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες που θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στα βόρεια αναμένονται τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες, οι οποίες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους έντονες.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: