Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Το βιβλίο μαγειρικής της Gwyneth Paltrow


Ένα βιβλίο μαγειρικής αφιερωμένο στον πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2002 από καρκίνο του φάρυγγα, έγραψε η Gwyneth Paltrow.
Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως της λείπει ο μπαμπάς της όλο και περισσότερο. Μια από αυτές τις στιγμές είναι και όταν βρίσκεται στην κουζίνα.
Πάντα αισθάνομαι πιο κοντά στον μπαμπά μου, που ήταν η αγάπη της ζωής μου μέχρι το θάνατό του το 2002, όταν βρίσκομαι στην κουζίνα. Ακόμα τον ακούω πάνω από τον ώμο μου, να με ενοχλεί, να μου λέει να προσέχω με το μαχαίρι, να μουρμουρίζει με ευχαρίστηση από κάτι που δοκίμασε με τρόπο που μόνο ένας Εβραίος από το Long Island μπορεί», είπε η ηθοποιός η οποία έδωσε στο βιβλίο της, τον τίτλο «My Father\' s Daughter».



«Ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο συγκεντρωμένος έδειχνε στην κουζίνα. Ήταν σαν η νοστιμιά του φαγητού να αντιστοιχούσε απευθείας στην αγάπη που ένιωθε. Το υγιεινό φαγητό δεν ήταν ποτέ στην ατζέντα. Πάντα επρόκειτο για χαρά, λιχουδιές και συνεκτικότητα. Το πιο χαρακτηριστικό της μαγειρικής του, ήταν η χαρά που ένιωθε να ταΐζει εκείνους που αγαπούσε περισσότερο», δήλωσε η Gwyneth.
πηγη:star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: