Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Ανανέωσε στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης


απο:ksipnistere.blogspot.com
Η σημαία του μπασκετικού Παναθηναϊκού παραμένει στον ιστό της και ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανανέωσε και τυπικά το συμβόλαιο του.Η σημαία του μπασκετικού Παναθηναϊκού παραμένει στον ιστό της και ο Δημήτρης Διαμαντίδης ανανέωσε και τυπικά το συμβόλαιο του, όπως είχε ενημερώσει το gazzetta.gr. Aκολουθεί η συμφωνία με τον Σπανούλη...

Σε επίσκεψη του μάνατζερ του παίκτη στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ των αδερφών Γιαννακόπουλου, επικυρώθηκε και τυπικά η συμφωνία που υπήρχε εδώ και καιρό και ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα συνεχίσει να φορά την «πράσινη» φανέλα για τρία ακόμη χρόνια, έως το 2013 δηλαδή. Λίγο αργότερα ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας από την ΚΑΕ.

Μάλιστα όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr , θα είναι και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς θα εισπράξει για τα τρία χρόνια 6 εκατομμύρια ευρώ!

Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Διαμαντίδη, ο οποίος κάνει διακοπές στην Σαντορίνη. Ο επόμενος παίκτης που θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό είναι ο Σπανούλης, πολύ πιθανόν και την Τρίτη, ενώ μετά έπονται και οι Μπατίστ, Νίκολας...

Η παραμονή όλων των παικτών στο δυναμικό του Παναθηναϊκού ήταν και ένα από τα αιτήματα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, το οποίο φυσικά η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ικανοποιεί στο έπακρο!

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: