Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

To μήνυμα των Εκλογών.....

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Γκάφα ολκής χαρακτηρίζεται, δημοσκοπικά τουλάχιστον, η μετατόπιση του κέντρου βάρους των Αυτοδιοικητικών εκλογών από τοπικές σε εθνικές από τον ίδιο το Πρωθυπουργό με ουσιαστικό διακύβευμα το Μνημόνιο….
Εντύπωση προκάλεσε και η δήλωση του κ.Ραγκούση ότι στις Εκλογές ο λαός θα δείξει αν θέλει να πάει μπροστά και τον χρειάζεται η Κυβέρνηση για να συνεχίσει το έργο της ή αν θα διαλέξει την οπισθοδρόμηση…..
Εδώ και ένα χρόνο και κάτι χρησιμοποιήθηκε το εκβιαστικό δίλλημα πολλές φορές….Η μομφή του κ. Ραγκούση βέβαια για το λαό και το υποκρυπτόμενο υπονοούμενο ότι αν δε μας ψηφίσετε δεν τηρείτε στάση υπέυθυνη με αποτέλεσμα τη πτώχευση είναι συστατικό των συνεχόμενων εκβιασμών….Γιατί κ. Ραγκούση δεν κάνατε δημοψήφισμα αφού τα βρήκατε χειρότερα από ότι τα περιμένατε και σαφώς δε μπορούσατε να υλοποιήσετε ούτε μία από τις προεκλογικές σας εξαγγελίες,και 13 μήνες μετά τολμάτε να θέτετε το δίλλημα στο λαό αν κάνατε σωστά ή λάθος που φέρατε το Μνημόνιο στη χώρα μας…;Τι προσπαθείτε να αποδείξετε ακριβώς….Τη Δημοκρατικότητα σας που αποποιηθήκατε μετά τις Εθνικές Εκλογές ή προσπαθείτε να οδηγήσετε το λαό σαν πρόβατα στη σφαγή με το μαγικό εκβιαστικο αυλό που σας παραχώρησε η Τρόικα…;
Aπό την άλλη πλευρά σύσσωμη η Αντιπολίτευση πιστεύει ότι κερδίζει η πολιτική της που ακολουθεί για τις επερχόμενες Εκλογές…Αδυνατούν και εκείνοι να αφουγκραστούν το μήνυμα που διαχέεται στην ατμόσφαιρα….Το μήνυμα απαξιώνει –όχι τόσο τη πολιτική του Μνημονίου- αλλά τους πολιτικούς του Μνημονίου που δεν είναι μόνο όσοι ψήφισαν αλλά όλοι όσοι με πράξεις και παραλείψεις οδήγησαν τη χώρα μας σε αυτό το σημείο….Αυτό το μήνυμα από τις δημοσκοπήσεις θα περάσει στις κάλπες….Αν συνεχίζετε κύριοι πολιτικοί να μη το αντιλαμβάνεστε πολύ σύντομα πολύ φοβάμαι και καλά θα κάνετε να τοφοβάστε κι εσείς θα περάσει και στο δρόμο….

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γρηγόρη καλησπέρα,

Πάρτε της καταθέσεις σας από τις τράπεζες και γκρεμίστε το στημένο και προγραμματισμένο σύστημα!
Καθώς επίσης και τον Καλλικράτη. !!!!!!!!!! προσωπικά δεν συμμετέχω στην αρρωστημένη πολιτική της Ελλάδος κάθε ονομαζόμενος πολιτικός ενδιαφέρετε μόνο για την καρεκλά και την δόξα του, διότι προσέχουν πολύ καλά το μαντρί για να μην βγουν τα πρόβατα και σηκώσουν ανάστημα, ο λαός πρέπει να φοβάται και να εκτελεί τις εντολές των αρρωστημένων πολιτικών. Είδατε ποτέ κάποιος πολιτικός στην Ελλάδα να συμπεριφερθεί ως πατριώτης.!!!!!!!!!!
Αυτό που εγώ γνωρίζω λόγο της δουλειάς μου είναι ότι έρχεται και πολύ δυνατά χωρείς αποφυγή….
Ελεγχόμενη Πτώχευση… ( Πτώχευση ) αυτό με ενδιαφέρει προσωπικά.. Μπορεί να μην πάει κανείς να ψηφήσει, τότε ο λαός θα κερδίσει.
ΡΙΚΑΡΔΟΣ

v for vendetta.... είπε...

Καλησπέρα φίλε μου Ρικάρδε...Η αποχή θα ήταν το καλύτερο μόνο και μόνο αν γινόταν να είναι καθολική...Προσωπικά πιστευώ και στηρίζω το Κίνημα του Λευκού για αυτές τις εκλογές...Έχει δεξιά link για το αρθράκι...