Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012

Τα 930 μοντέλα ΙΧ που θα μπαίνουν ελεύθερα στον πράσινο δακτύλιο

Ο πράσινος δακτύλιος είναι γεγονός. Σε αυτόν από την Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου 2012, κυκλοφορούν ελεύθερα όλα τα ΙΧ που εκπέμπουν λιγότερα από 140 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα ανά χιλιόμετρο. Διαθέτετε ένα από αυτά; Μήπως θέλετε να αποκτήσετε ένα από αυτά; Το fpress.gr παρουσιάζει ολόκληρη τη λίστα... Στον πράσινο δακτύλιο, εισέρχονται τα αυτοκίνητα τεχνολογίας Euro5. Πρακτικά, είναι αυτά που κατασκευάστηκαν μετά το 2009 και κυκλοφόρησαν στους ελληνικούς δρόμους από το 2010 και μετά. Ο αριθμός τους αυτή τη στιγμή δεν είναι μεγάλος καθώς μετά το 2010, οι πωλήσεις των ΙΧ στην Ελλάδα κατέρρευσαν. Όπως και να' χει, μπορεί κάποιος να θελήσει να ξενοιάσει από τα όρια του δακτυλίου και τα πρόστιμα αποκτώντας ένα από μοντέλα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας που επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Για να δείτε αυτά τα αυτοκίνητα, θα κάνετε κλικ στη σχετική λίστα. Τα 930 μοντέλα, τα έχουμε κατατάξει σε τέσσερις κατηγορίες: (κάνοντας κλικ στον σχετικό κύκλο, θα μπορέσετε να δείτε ολόκληρο τον κατάλογο). 1. Τα βενζινοκίνητα ΙΧ που εκτός του ότι μπαίνουν στο δακτύλιο, απαλλάσσονται και από τα τέλη κυκλοφορίας 2. Τα βενζινοκίνητα ΙΧ που απλώς έχουν ελευθέρας για τον πράσινο δακτύλιο 3. Τα πετρελαιοκίνητα ΙΧ που συνδυάζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο 4. Τα πετρελαιοκίνητα ΙΧ που απλώς μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι: 1. Το σύστημα με τα «μονά-ζυγά» δεν έπαψε ποτέ να ισχύει οπότε αν δεν διαθέτετε ένα από τα ΙΧ που προαναφέρθηκαν, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας στο κέντρο, τις μισές ημέρες του χρόνου 2. Το πρόστιμο για την παραβίαση του πράσινου δακτυλίου, είναι 200 ευρώ 3. Μπορείτε να εξασφαλίσετε άδεια εισόδου στον δακτύλιο όλες τις ημέρες του χρόνου ακόμη και αν δεν διαθέτετε ένα πράσινο ΙΧ. 4. Τους ρύπους που εκπέμπει το αυτοκίνητό σας, θα τους μάθετε μέσα από την άδεια κυκλοφορίας. Αν δεν αναγράφεται τίποτα στην άδεια, μην επιχειρήσετε να μπείτε στον δακτύλιο 5. Σύντομα τα «πράσινα» ΙΧ θα εφοδιαστούν και με το απαραίτητο αυτοκόλλητο. Αναμένονται ανακοινώσεις για τη διαδικασία. http://www.fpress.gr/aytokinhto/item/3637-ta-930-montela-ih-poy-tha-mpainoyn-eleythera-ston-prasino-daktylio

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.picknewera.com/]new era hats[/url]
always dress conservatively and your clothing will never do the talking for you personally
Inside a arc. This website about film is the same as 1296 hilarious. You search here gutter you're getting into a golf.
Recent advances within the technology and globalization has turned out to be a boon for wholesalers around the globe. Jewelry happens to be popular for several years. It is one of the most valuable assets for ladies as well as in today's world, even men started wearing jewelry to stand out from the crowd.


[url=http://pinterest.com/tidehats/]snapback hats[/url]
So just how many different leg exercises have you already tried . without succeeding? That bikini, those short shorts and even that little black dress are calling you however, you don't have the heart to wear them. What can you do? Do you know the best glute exercises to help you get absolutely gorgeous legs?.
at just ten dollars this dress is really a steal
If your nuclear bomb is dropped, there's hardly any you can do to save yourself - or the planet. The 2nd part shows the affect the radiation is wearing water, food, and animals. Society as we know it had ended..

[url=http://www.absorblearning.com/chemistry/article.php]sexy party dresses[/url]
[url=http://www.chaussuresjordannike.fr/]chaussures Jordan pas cher[/url]
[url=http://pinterest.com/tidehats/]snapback hats[/url]