Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

GEORGE CARLIN!! H ΦΩΝΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!


Αν η πλάκα είναι η μισή αλήθεια, στην περίπτωση του κωμικού Goerge Carlin το χιούμορ του,μας λέει όλη την αλήθεια!!



">

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι γιατί άμα κάνεις κάτι από αυτά τα "δέκα" ολόκληρη η ανθρωπότητα θα σου δώσει "συχαρίκια" δόξες και τιμές..
Και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί πήραν μόνο τα 10 από τα δελφικά παραγγέλματα..ούτε τα αυτονόητα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας δεν άξιοι να ακολουθήσουνε μερικοί..

Ας του εξηγήσει κάποιος ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα πέρα απο όσα μπορούμε να αντιληφθούμε με τις αισθήσεις μας ή με την λογική μας. Και για να μην μου απαντήσει κάποιος χαιρέκακα ότι αναφέρομαι σε φαντάσματα θα δώσω ένα πολύ απλό παράδειγμα..
Όλοι δεχόμαστε τα μαθηματικά ως αληθή, και πράγματι βάση αυτών αποδεικνύουμε ή υπολογίζουμε οτιδήποτε μετρήσιμο της Επιστήμης. Ποιό ανθρώπινο μυαλό όμως, μπορεί πράγματι να κατανοήσει στο σύνολο τους, τους αριθμούς κάθε αποτελέσματος όταν αυτά ξεπερνάνε ένα όριο ανθρώπινης κατανόησης; Μπορείς πράγματι να διανοηθείς τί συμβολίζουν αυτά τα σημαδάκια που βλέπεις αποτυπωμένα στο χαρτί ή σε κάποιο έγγραφο υπολογιστή; Ο «αριθμός» δεν είναι χειροπιαστός.
Είσαι σίγουρος όταν βλέπεις κάποιο αποτέλεσμα .. 498763483704871467298943499843011275945312003173984359042567841623
ότι καταλαβαίνεις και κατανοείς το μέγεθος αυτού που αντικατοπτρίζει; Δεν νομίζω..μάλλον απλά νομίζεις ότι επειδή το "τσάκωσες" και το έκλεισες μέσα σε μια σειρά αριθμών θεωρείται πλέον κατακτημένο απο τον ανθρώπινο νου..Αμ δε!

Έβαλα αρνητική ψήφο (ναι,«δεν μου αρέσει»), γιατί παρόλο που δεν διαφωνώ με όσα λέει με καυστικότατα για την κάθε θρησκεία.Α.Ε. , διαφωνώ κάθετα με όσα λέει περί Πίστης. Θεωρώ ότι η ΠΙΣΤΗ είναι ένα πανανθρώπινο χαρακτηριστικό και ταυτόχρονα καθαρά προσωπικό.
Η ΑΛΗΘΙΝΗ Πίστη, ανελίσσεται ανάμεσα απ'την Πνευματικότητα και την υψηλή Φιλοσοφία. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι έχουν υποβιβάσει την Πίστη σε πίστη. Όπως και να έχει, την θρησκεία μπορείς να την σατιρίζεις , όχι όμως την Πίστη κάποιου.