Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Τυροπιτάκια με PHILADELPHIA και πράσο..

Υλικά. 25 γρ βούτυρο 1 μεγάλο πράσο, το λευκό κομμάτι, κομμένο στη μέση και σε λεπτές φέτες(250 γρ) 300 γρ PHILADELPHIA, μαλακωμένο 1 κουτ. γλ. τριμμένο μοσχοκάρυδο πιπέρι 6 φύλλα κρούστας ελαιόλαδο Εκτέλεση 1.Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ºC, ενώ παράλληλα βουτυρώνετε ένα μεγάλο ταψί ψησίματος. 2.Πλένετε το πράσο και το κόβετε στα δύο κατά μήκος και σε λεπτές φέτες. 3.Λιώνετε το βούτυρο σε ένα μικρό κατσαρολάκι και σοτάρετε το πράσο μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια, προσθέστε το PHILADELPHIA και ανακατεύετε καλά. Προσθέτετε πιπέρι και μοσχοκάρυδο. 4.Κόβετε τα 6 φύλλα κρούστας κατά μήκος στη μέση. Λαδώνετε κάθε φύλλο και το διπλώνετε στη μέση κατά μήκος. Στην άκρη του τοποθετείτε μια κουταλιά της σούπας γέμιση (πράσο με PHILADELPHIA) και διπλώνετε σε τριγωνάκι. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία φτιάχνοντας 12 τυροπιτάκια. Τα λαδώνετε ελαφρώς εξωτερικά και τα ψήνετε στους 180 ºC στον αέρα για 20 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσουν λίγο και σερβίρετε. http://www.myphiladelphia.gr/philadelphia3/page?siteid=philadelphia3-prd&locale=grel1&PagecRef=609&rid=6690

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χα χα το καλύτερα τυροπιτάκια είναι
με φέτα ,και μόνο