Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Επίσημη παρουσίαση του iPhone 5 από την Apple



Αργά το βράδυ της Τρίτης, πιθανότατα γύρω στις 10 μ.μ., ώρα Ελλάδας, θα αποκαλυφθεί η νέα έκδοση του παγκοσμίως επιτυχημένου «έξυπνου» κινητού της Apple , του iPhone 5, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας. Την παρουσίαση θα κάνει ο νέος CEO της εταιρείας κ. Τιμ Κουκ. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη παρουσίαση προϊόντος που θα κάνει από τότε που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας, μετά την απόφαση του Στιβ Τζομπς να αποχωρήσει από τη θέση του διευθύνοντος.

Οπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, το νέο κινητό τηλέφωνο της Apple , σε αντίθεση με τα προγενέστερα μοντέλα του θα διατεθεί προς πώληση μόλις λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση. Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο του AppleInsider, το iPhone 5 πιθανώς θα φτάσει στα αμερικανικά καταστήματα γύρω στις 14 Οκτωβρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, ότι το νέο iPhone, τελικά μπορεί να καταλήξει να είναι και δύο τηλέφωνα με τα διαφορετικά ονόματα iPhone 5 και iPhone 4S - μια φθηνότερη έκδοση με χαμηλότερες δυνατότητες.

Ειδικότερα σε ότι αφορά το iPhone 5 τα νέα χαρακτηριστικά του θα είναι :

- A5 επεξεργαστής dual core
- 1GB RAM
- Κάμερα 8 megapixel
- Μεγαλύτερη οθόνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: