Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011
Χοιρινή Συμφωνία
Υλικά
Υλικά
300 γρ. μουστάρδα Hellmann’s Mild ( απαλή)
800 γρ.χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι)
100 γρ. Bιταμ
200 ml λευκό κρασί
1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ανάλογο αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε τα χοιρινά φιλετάκια.
Στη συνέχεια ρίξτε το Βιτάμ σε ένα τηγάνι και αφήστε τη να ζεσταθεί καλά.
Σωτάρετε τα χοιρινά φιλετάκια και προσθέστε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Σβήστε με το κρασί, αφήστε να τραβήξουν τα υγρά και προσθέστε τη μουστάρδα.
Εάν η σάλτσα σφίξει προσθέστε λίγο κρασί ακόμα.
Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό
http://www.hellmanns.gr/el_gr/recipes/recipe.aspx?id=663
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου