Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτο! Το ΔΝΤ θεράπευσε την αναπηρία

Ανάπηροι όλου του κόσμου ελάτε στην Ελλάδα, μόλις φτάσετε στην ηλικία των 18, η θεραπεία της νόσου σας γίνεται ιάσιμη.
Πιο συγκεκριμένα,...
στον καινούργιο οργανισμό περίθαλψης που έχει δημιουργηθεί, τον λεγόμενο ΕΟΠΠΥ, στον κανονισμό περίθαλψης στο άρθρο 17 αναφέρεται για την ειδική αγωγή. Διαβάζοντας τον θα διαπιστώσετε ότι όσα παιδιά έχουν υπερβεί το 18όγδο χρόνο της ηλικίας τους, σταματάνε κάθε είδος θεραπείας. Θεραπείες όπως φυσικοθεραπεία, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία, ειδική διαπαιδαγώγηση, ομαδική και ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία συμπεριφοράς, εκμάθηση δυσκολιών, λογοπαιδικές ασκήσεις, συμβουλευτική γονέων και ψυχολογική υποστήριξη σταματάνε.
Για ποιόν λόγο; Μα είναι προφανές αγαπητοί συμπολίτες μας, μετά τα 18 όλες οι παθήσεις (τετραπληγία, διπληγία, ημιπληγία, μεταβολικά νοσήματα, σύνδρομα κλπ) παύουν πια να υφίστανται. ΟΛΕΣ θεραπεύονται και φυσικά και για αυτον τον λόγο σταματάνε και οι θεραπείες.
Άνανδροι φασιστές του ΔΝΤ και της κυβέρνησης, με τα ανάπηρα παιδιά τα βάλατε; Φυσικά αφού στα σχέδια σας για ευέλικτη εργασία αυτά δεν μπορούν να περιληφθούν. Μπορώ όμως εγώ να σας περιλάβω στα σχέδια μου για την εξαφάνισή σας. Προτού την θεία δίκη, θα δείτε την δίκη του λαού. Οι μέρες σας τελειώνουν.
tromaktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: