Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

H ψηφιακή πεθερά!!




Γιατί δεν είναι αρκετό να την έχετε πάνω από το κεφάλι σας στην πραγματική ζωή, πρέπει να την υποστείτε και στο διαδίκτυο...


Αυτή είναι η νέα κοπής πεθερά που έρχεται να κατακλύσει τον πλανήτη. Είναι η πεθερά που συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλης ηλικίας, έχει λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προφίλ στα δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακριβώς αυτή η πεθερά που νομίζει πως τα ξέρει όλα και είναι πολύ «προχωρημένη», θα σας βγάλει το λάδι. Θα κατακλύζει το email σας με μηνύματα με αυτόν τον καναπέ που βρήκε και είναι καταπληκτική ευκαιρία, αλλά βέβαια εσείς βιαστήκατε να πάτε να αγοράσετε έναν που δεν είναι καν ωραίος. Φυσικά και θα σας κάνει add στο facebook και θα τσεκάρει την κάθε σας κίνηση, θα σχολιάζει οτιδήποτε ποστάρετε, θα αφιερώνει τραγούδια στο προφίλ της στον γιόκα της (μην σας πιάνει αναγούλα) και θα φτιάξει λογαριασμό msn και skype για να μην της ξεφεύγετε από πουθενά.

Θα μετατραπεί στον ψηφιακό σας stalker και αν δεν της κόψετε τον αέρα γρήγορα θα σας «βιάζει» ηλεκτρονικά καθημερινά. Ψυχραιμία. Πρέπει να την αντιμετωπίσετε όπως και αν την είχατε κάθε ημέρα στο πόδια σας. Πρώτα απ' όλα με χιούμορ και δεύτερον θέτοντας διακριτικά όρια -όλα φυσικά στον ψηφιακό κόσμο.


http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/PEThERIKA-VS-NYFES/item/26053-H-pshfiakh-pethera

Δεν υπάρχουν σχόλια: