Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Η επίθεση της γυναίκας-βαμπίρ..Μια ιδιαίτερα βίαιη -όσο και περίεργη- επίθεση δέχτηκε ένας 69χρονος άνδρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ από μια 22χρονη γυναίκα...

Ο Μίλτον Έλις, ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, είπε στην αστυνομία της πόλης St. Petersburg, ότι συνάντησε τη νεαρή γυναίκα τυχαία, στο δρόμο.

Επειδή έβρεχε καταρρακτωδώς, μπήκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο εστιατόριο για να βρουν καταφύγιο, μέχρι να κοπάσει η βροχή.

Όσο περίμεναν, τον άνδρα τον πήρε ο ύπνος. Ξυπνώντας, διαπίστωσε με τρόμο ότι η 22χρονη Τζόζεφιν Σμιθ βρισκόταν από πάνω του!

Τα πρώτα της λόγια προς τον Έλις ήταν τα εξής: «Είμαι βαμπίρ και θα σε φάω». Τότε ξεκίνησε να τον δαγκώνει σε όλο του το σώμα.

Ο άνδρας, ματωμένος, κατάφερε κάποια στιγμή να ξεφύγει από τη γυναίκα. Βγήκε στο δρόμο με το αναπηρικό του καροτσάκι και κάλεσε την αστυνομία.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, βρήκε την Τζόζεφιν μέσα στα αίματα και μισόγυμνη. Δεν θυμόταν απολύτως τίποτα για την επίθεση ούτε αναγνώριζε τον εαυτό της ως βαμπίρ.

http://www.cbsnews.com/8301-504083_162-20105118-504083.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: