Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνέλαβαν τον Ψωμιάδη!!




Σε μία μονοκατοικία στην Ανάβυσσο κρυβόταν ο Μάκης Ψωμιάδης, όταν άντρες της ΕΛ.ΑΣ με τη συνδρομή της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν τον παράγοντα της Καβάλας ο οποίος καταζητείται τους τελευταίους μήνες για το σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων...

Μέσα σε μια μονοκατοικία κρυβόταν ο παράγοντας της Καβάλας, Μάκης Ψωμιάδης, στα ίχνη του οποίου έφθασε η αντιτρομοπκρατική με το γνωστό βαλιτσάκι, μέσω του οποίου παρακολουθούσαν σύμφωνα με πληροφορίες το κινητό τηλέφωνό του. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Μ.Ψωμιάδης βρισκόταν μόνος του στο σπίτι όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί, ενώ το σπίτι είχε νοικιάσει ένα ζευγάρι -το οποίο καταζητείται- για λογαριασμό του παράγοντα της Καβάλας πριν μια εβδομάδα. Πιο πριν, κρυβόταν στην καβάλα και τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Να σημειωθεί πως την ώρα που τον συνέλαβαν οι αστυνομικές Αρχές, ο «Big Mak» έβλεπε τηλεόραση και δεν προέβαλε καμία αντίσταση, ωστόσο χρειάστηκε να του πουν "άνοιξε, γιατί θα σπάσουμε την πόρτα".

Ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης αυτή τη στιγμή (ώρα 21:30) βρίσκεται στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γ. Κασίμη, ο οποίος διενεργεί την κύρια ανάκριση για την υπόθεση των στημένων, ενώ νωρίτερα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται για το σκάνδαλο που "τάραξε" τα νερά του ποδοσφαίρου, είναι η συμμετοχή του στο κύκλωμα που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου.

Την ώρα που περνούσε το κατώφλι της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών, ο Ψωμιάδης τόνισε: «Είμαι πολιτικός κρατούμενος, δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα».

Ο εντοπισμός του «Μάκαρου» όπως αποκαλείται ο Ψωμιάδης, μόνο εύκολη υπόθεση δεν αποδείχθηκε για την αστυνομία, αφού τους τελευταίους δύο μήνες ο παράγοντας της Καβάλας ήταν ο νούμερο ένα καταζητούμενος για την υπόθεση που συγκλόνισε το ελληνικό ποδόσφαιρο και αφορά τους στημένους αγώνες.

Οι πληροφορίες που έφταναν στα κεντρικά γραφεία της ΕΛ.ΑΣ για το που μπορεί να βρισκόταν ήταν πολλές και συγκεχυμένες. Αστυνομικοί θεωρούσαν πως κρυβόταν από το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια, μέχρι την Πάρνηθα και το Άγιο Όρος.

Τελικά, με τη συμβολή της αντιτρομοκρατικής η οποία χρησιμοποίησε τον σούπερ – κοριό που διαθέτει, ο «Big Mac» εντοπίστηκε στην Ανάβυσσο, όντας απομονωμένος σε μια μονοκατοικία που είχε νοικιάσει ο ίδιος πριν μια εβδομάδα, κάτι που δεν είχαν αποκλείσει ποτέ οι αστυνομικές αρχές.

Σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη έχει εκδοθεί και Διεθνές Ένταλμα σύλληψης.

Για την υπόθεση των στημένων, έχουν ήδη προφυλακιστεί οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης και Βασίλης Καρακούλιας.

Καρέ καρέ η προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι εμφανώς αδυνατισμένος, όπως θα διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες. Ο μεγαλομέτοχος της Καβάλας άλλωστε κρύβεται εδώ και τρεις περίπου μήνες από την αστυνομία και είναι φυσικό να προσπάθησε να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του, προκειμένου να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Ακόμα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως κατά την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ ο Ψωμιάδης φορούσε αθλητικά παπούτσια και τζιν παντελόνι, αμφίεση στην οποία δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα.




http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/79084/synelaban-ton-pswmiadh

Δεν υπάρχουν σχόλια: