Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Επεισόδιο με Μπέο στις φυλακές!



Σοβαρό επεισόδιο στις φυλακές του Ναυπλίου, με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο, έλαβε χώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα. Διαψεύδει ο διευθυντής των φυλακών...

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Εξέδρα», το βράδυ της Τρίτης (05/07), ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου που κρατείται εκεί λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων συνεπλάκη με άλλους κρατούμενους και μάλιστα το επεισόδιο πήρε αρκετή έκταση και χρειάστηκε η επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων για να λυθεί το θέμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μπέος και οι άλλοι κρατούμενοι έγιναν πρωταγωνιστές βίαιου επεισοδίου και οι γροθιές έπεσαν… «βροχή», μέχρι τη στιγμή που έκαναν την επέμβασή τους οι φρουροί των Φυλακών Ναυπλίου και επέβαλαν ξανά την τάξη μεταξύ των κρατούμενων.

Διαψεύδει ο διευθυντής των φυλακών

To Onsports ωστόσο επικοινώνησε με τον διευθυντή των Δικαστικών Φυλακών του Ναυπλίου, κ. Σωτήρη Μυτάκη, που διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη του επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μυτάκης, δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα τις μέρες που κρατείται στη Νέα Τίρυνθα ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου.

«Δεν έγινε κανένα επεισόδιο με τον κ. Μπέο. Έχω εδώ δίπλα μου και τον αρχιφύλακα που μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν έχει γίνει το παραμικρό», ανέφερε ο κ. Μυτάκης και πρόσθεσε: «Είναι εδώ τόσοι άνθρωποι και δεν έχει δημιουργηθεί πρόβλημα, γιατί να δημιουργηθεί με τον κ. Μπέο; Ούτε την Τρίτη, ούτε την Τετάρτη, ούτε ποτέ δεν υπήρξε επεισόδιο εντός των φυλακών με πρωταγωνιστή το συγκεκριμένο άτομο».



http://www.onsports.gr/Podosfairo/GGA-Dikaiosynh/item/88849-Epeisodio-me-Mpeo-stis-fylakes

Δεν υπάρχουν σχόλια: