Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ακύρωσε εκδρομές η Εργατική Εστία!!!






Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί στην Εργατική Εστία, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται συνταξιούχοι των 500 ευρώ και να χάνουν τις διακοπές τους. Με μια λιτή ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο, ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας ενημερώνει ότι ακυρώνονται οι επταήμερες εκδρομές του πρώτου δεκαπενθημέρου του Ιουλίου και μετατίθενται για τον Σεπτέμβριο... Αποτέλεσμα βέβαια, εκατοντάδες συνταξιούχοι – δικαιούχοι των προγραμμάτων αυτών να μείνουν με τις... βαλίτσες στο χέρι στην κυριολεξία, αφού 24 ώρες πριν πάνε τις διακοπές τους, ενημερώθηκαν ότι αυτές αναβάλλονται «για λόγους ανωτέρας βίας».

Ήδη από το πρωί είναι δεκάδες τα τηλέφωνα διαμαρτυρίας στον Οργανισμό, από αγανακτισμένους πολίτες που περίμεναν πως και πως αυτές τις λίγες μέρες διακοπών, οι οποίες στο κάτω – κάτω γίνονται με δικά τους χρήματα, αφού όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνουν κάθε μήνα εισφορές υπέρ Εργατικής Εστίας.

Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για εμπλοκή των προγραμμάτων του καλοκαιριού από το Ελεγκτικό Συνέδριο, σε ότι αφορά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου που πρέπει να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Από την Εργατική Εστία, δηλώνουν ότι εδώ και ένα μήνα έχουν αποστείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, χωρίς ως τώρα να έχουν λάβει τη θετική απάντηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και εκτιμούν ότι αυτή η καθυστέρηση οφείλεται σε φόρτο εργασίας. Ακόμη και έτσι αν είναι όμως, υπάρχει θέμα με την ενημέρωση των πολιτών κυριολεκτικά στο «παρά 1», που αφήνει την Εργατική Εστία εκτεθειμένη...


http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/63975/akyrwse-ekdromes-h-ergatikh-estia

Δεν υπάρχουν σχόλια: