Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Το καλό σεξ περνάει από το γυμναστήριο!!




Η συστηματική γυμναστική ανεβάζει τη λίμπιντο και βελτιώνει την ερωτική ευχαρίστηση...

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο Ώστιν, μελέτησαν 35 γυναίκες ηλικίας 18 έως 34 ετών. Οι γυναίκες αυτές είδαν, σε δύο ξεχωριστές περιστάσεις, δύο ταινίες μικρής διάρκειας: η πρώτη ήταν ένα ντοκιμαντέρ για ένα ταξίδι και η δεύτερη ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Την πρώτη φορά, οι γυναίκες έκαναν έντονη ποδηλασία επί 20 λεπτά πριν δουν τις ταινίες και την δεύτερη όχι. Οι ερευνητές υπολόγισαν την σεξουαλική ανταπόκρισή τους στην ταινία με το ερωτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας μία συσκευή η οποία μετρά τη ροή αίματος στον ιστό των γεννητικών οργάνων, και ανακάλυψαν ότι η σεξουαλική ανταπόκριση των γυναικών ήταν 169% υψηλότερη όταν είδαν την ταινία μετά από την ποδηλασία.

Οι ειδικοί λοιπόν πιστεύουν ότι η άσκηση αυξάνει την σεξουαλική ικανότητα επειδή ενισχύει το καρδιαγγειακό σύστημα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, η οποία είναι απαραίτητη για μία ομαλή σεξουαλική λειτουργία.

Δεν πρέπει βεβαίως να ξεχνάμε πως με ένα γυμνασμένο σώμα αισθανόμαστε και εμείς καλύτερα, κάτι που επίσης μπορεί να «ξυπνήσει» τον ερωτισμό


http://www.newsbomb.gr/sex/story/70263/to-kalo-sex-pernaei-apo-to-gymnasthrio

Δεν υπάρχουν σχόλια: