Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Πως να γλυκάνετε τη σάλτσα σας χωρίς να βάλετε ζάχαρη;




Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο υπάρχουν και λιγότερο παχυντικοί τρόποι για να γλυκάνετε τις σάλτσες σας εκτός από την προσθήκη ζάχαρης. Κατά τη διάρκεια του βρασμού λοιπόν... ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τομάτα που είναι αρκετά ξινή ως σάλτσα, μπορείτε να προσθέτετε καρότα που όταν βράζουν απελευθερώνουν τις γλυκαντικές ουσίες τους και κάνουν τη σάλτσα σας πιο εύγεστη.




http://www.queen.gr/MAGEIRIKH/COOK-TIP-THS-HMERAS/item/21839-Pws-na-glykanete-th-saltsa-sas-chwris-na-balete-zacharh

Δεν υπάρχουν σχόλια: