Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Τα ζώδια στην παραλία...









Ήλιος, θάλασσα και κέφι για κουτσομπολιό, γέλιο αλλά και ατελείωτο παιχνίδι στην αμμουδιά! Μύρισε καλοκαίρι και όλοι έχουμε «ξεχυθεί» στις παραλίες, για να περάσουμε ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα... Την ώρα που ο ήλιος σου χαϊδεύει το κορμί, το κύμα σκαει στα πόδια σου και εσύ δροσίζεσαι πίνοντας το δροσερό σου καφεδάκι, γύρω σου υπάρχουν αρκετοί λουόμενοι που άλλοι σε κάνουν να γελάς με τα κατορθώματά τους, άλλοι σε εκνευρίζουν με την φασαρία που κάνουν, ενώ άλλοι ψάχνουν αφορμή για να σε φλερτάρουν και να μιλήσουν μαζί σου! Το Oroskopos.gr σου ετοίμασε ένα δροσερό αστρολογικό καλοκαιρινό άρθρο με πολύ χιούμορ, που θα σου αποκαλύψει πως περνά κάθε ζώδιο το χρόνο του στην παραλία. Παράλληλα θα μάθεις με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο, για να περάσεις όμορφες στιγμές στη θάλασσα!


Κριός: Έχεις δει κάτι τύπους στην παραλία που με το που πατούν το πόδι τους στην αμμουδιά, τους πιάνει μία νευρική υπερένταση και προσπαθούν να εκτονώσουν όλη την ενέργεια που διοχέτευσαν μέσα τους όλο το χειμώνα; Ο Κριός λοιπόν με το που φτάνει στην παραλία πετά όπου βρει την πετσέτα του και ξεκινά τα μακροβούτια στη θάλασσα. Αμέσως μετά θα θελήσει να επιδείξει τις αθλητικές του ικανότητες παίζοντας ρακέτες, βόλεϊ ή κάποιο άλλο θαλάσσιο σπορ. Τα γέλια του, οι φωνές του, αλλά και οι καβγάδες του όταν θα χάνει, κάνουν τους γύρω λουόμενους που έχουν πάει στη θάλασσα για χαλάρωση, να εκνευρίζονται! Μην παραξενευτείς αν σου έρθει και καμιά μπάλα στο κεφάλι, γιατί είναι γνωστό πως είναι απρόσεχτος.


Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Δίδυμο, Τοξότη, Υδροχόο.


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Κυρίως τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους.


Ταύρος: Ο Ταύρος δεν είναι για πολλά – πολλά, θα πάει οπωσδήποτε σε μία οργανωμένη πλαζ, που θα μπορεί να χαλαρώσει ξαπλωμένος στην άνετη ξαπλώστρα, κάτω από την σκιά της ψάθινης ομπρέλας! Δεν θέλει να κουραστεί, ούτε να ταλαιπωρηθεί και προτιμά στην παραλία να έχει την ησυχία του και να ξεκουραστεί όσο γίνεται περισσότερο! Δεν θα κολυμπήσει για πολύ, θα κάνει μία ήρεμη βόλτα μπροστά στο κύμα και θα παίξει για λίγο με τα παιδιά, χτίζοντας καστράκια στην αμμουδιά! Μαζί του θα έχει πάρει όλα τα κομφόρ για να μην του λείψει τίποτα τις ώρες που θα απολαμβάνει τη θάλασσα. Και επειδή με το ιώδιο ανοίγει και η όρεξη, με το που φτάνει στην παραλία, εκτός από τον καφέ, τους χυμούς και τα μικρά μπινελίκια, γρήγορα θα τον βρεις στην πιο κοντινή ψαροταβέρνα να γεύεται νόστιμες λιχουδιές.


Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με τον Καρκίνο, το Λέοντα και τον Αιγόκερω.


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Τον Κριό, τον Δίδυμο, τον Ζυγό και τον Υδροχόο.


Δίδυμος: Είναι ο πιο φασαριόζος και εύθυμος χαρακτήρας που θα συναντήσεις στην παραλία! Εκεί που μπορεί να χαλαρώνεις στην αμμουδιά και να σε νανουρίζει ο παφλασμός του κύματος, εντελώς ξαφνικά θα σε ταράξουν τα γέλια και η πολυλογία του κοινωνικού Δίδυμου που οι ώρες του στην παραλία είναι η «χαρά του παιδιού»! Καταφτάνει στη θάλασσα, τσούρμο με μία μεγάλη παρέα και φυσικά φροντίζει να έχει μαζί του το mini laptop του ή το smartphone του, για να δημοσιεύει στο Facebook φωτογραφίες αλλά και Status για το πού βρίσκεται και τί κάνει ... Στην αρχή μπορεί να εκνευριστείς από το συνεχόμενο μπλά – μπλά του, στη συνέχεια όμως θα κάνει και εσένα να γελάσεις με τα αστεία του αλλά και με την διάθεσή του να σχολιάζει χιουμοριστικά τους πάντες και τα πάντα!


Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με Κριό, με Λέοντα, με Ζυγό και με Υδροχόο


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Σκορπιό, Παρθένο, Αιγόκερω


Καρκίνος: Αν δεις έναν τύπο, να ατενίζει το πέλαγος και παράλληλα να έχει ανοίξει δίπλα του το ταπεράκι και να μασουλάει λιχουδιές που έχει ετοιμάσει από το σπίτι, τότε είναι βέβαιο ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου. Λατρεύει τη θάλασσα και φυσικά δεν του αρέσει να περνά όσο το δυνατό γίνεται απαρατήρητη η παρουσία του στην πλαζ. Ωστόσο εκεί που τον βλέπεις ήρεμο και χαλαρωμένο, εκεί εντελώς ξαφνικά θα σηκωθεί και θα αρχίσει να φωνάζει «Αγάπη μου, μην πηγαίνεις στα βαθιά, φοβάμαι», ή « Έλα λίγο να σου βάλω αντηλιακό, θα σε κάψει ο ήλιος και θα σε έχω να υποφέρεις μετά»! Είτε είναι με τα παιδιά του στην παραλία, είτε με τους φίλους ή το ταίρι του παίρνει πάντα τον ρόλο του προστάτη και δίνει απλόχερα τη φροντίδα του και την αγάπη του!


Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με τον Παρθένο, τον Σκορπιό, τον Αιγόκερω και τον Ιχθύ.


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Τον Κριό, τον Τοξότη, τον Υδροχόο

Λέων: Με ύφος 100 καρδιναλίων και ντυμένος με την τελευταία λέξη της μόδας ο Λέοντας κάνει θεαματική είσοδο στην πλαζ, με στυλ σαν να βροντοφωνάζει «Προσκυνήστε το είδωλο»! Η γυναίκα Λέων θα είναι περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια, θα ‘ναι λες και μόλις βγήκε από το κομμωτήριο, ενώ δεν θα της λείπει το αδιάβροχο μακιγιάζ από το πρόσωπο! Ο άνδρας Λέων θα έχει φροντίσει να φορά ένα πολύ στενό μαγιό και το κορμί του θα είναι αλειμμένο με λάδι, έτσι για να δείχνει ότι το γυμναστήριο που έκανε το χειμώνα έπιασε τόπο και ότι από κορμί «τα σπάει»! Μετά την θεαματική επίδειξη, ο Λέοντας θα απολαύσει και θα διασκεδάσει το παιχνίδι, το γέλιο, το φλερτ και δεν θα σταματήσει ούτε στιγμή να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του – με όποιον τρόπο και να χρειαστεί-!


Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με τον Κριό, τον Ταύρο και τον Ζυγό.


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Τον Παρθένο, τον Αιγόκερω και τον Ιχθύ.



Παρθένος: «Ά πα πα πα, εγώ δεν πατάω στις παραλίες της Αττικής, είναι μολυσμένες και γεμάτες μικρόβια. Και για τις διακοπές αν θέλεις διάλεξε ένα ήσυχο μέρος μακριά από την βουή και την βρωμιά»! Χαρακτηριστική ατάκα Παρθένου που δυσανασχετεί να ακολουθήσει την παρέα του σε παραλία εντός της Αττικής. Ακόμα και αν καταφέρεις να τον πείσεις, θα τον δεις να μπαίνει δειλά – δειλά στη θάλασσα εφόσον πρώτα έχει βάλει αρκετό αντηλιακό με δείκτη προστασία +50, που έχει αγκαλιάσει το κορμί του σαν μία λευκή μάσκα! Ο Παρθένος είναι ο τύπος που θα γκρινιάξει στην παραλία, για τις βρωμιές μπροστά στο κύμα, για τους διπλανούς του που κάνουν φασαρία και για τον ήλιο που έχει γίνει τόσο επικίνδυνος!


Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με Καρκίνο, τον Αιγόκερω, τον Ιχθύ.


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Με τον Κριό, τον Δίδυμο, το Λέοντα, το Ζυγό και τον Υδροχόο.



Ζυγός: Το μαγιό του είναι βέβαιο ότι θα είναι αρκετά ακριβό και σπάνιο, τα αξεσουάρ – αν η ζυγός είναι γυναίκα- είναι σίγουρα πως θα κλέψουν εντυπώσεις ενώ τα θεαματικά γυαλιά ηλίου που θα φορά θα της προσθέτουν ένα έξτρα στυλ! Το άτομο που θα δεις στην παραλία να είναι σαν μόλις να βγήκε από fashion show, χωρίς καμία αμφιβολία είναι Ζυγός στο ζώδιο. Έχει φροντίσει να συνδυάσει τα χρώματα του μαγιό του, με την πετσέτα, την τσάντα μέχρι και με την μπαντάνα που φορά στα μαλλιά του! Παρόλο που είναι χάρμα οφθαλμών και όλοι ζηλεύουν το μοναδικό του στυλ, αυτός δεν το παίρνει και τόσο πάνω του, ίσα – ίσα που προσπαθεί να πιάσει την κουβέντα και να κάνει νέες φιλίες. Είναι ο τύπος που θα προσφερθεί να σου δώσει λίγο από το αντηλιακό σου, επειδή έψαχνες στη τσάντα σου και δεν το έβρισκες ή θα θελήσει ευγενικά να σου πιάσει την κουβέντα! Δεν λείπουν ούτε στιγμή οι κλεφτές ματιές και το χαλαρό του φλερτάκι εν ώρα ηλιοθεραπείας!


Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με Ταύρους, με Λέοντες και φυσικά με Ζυγούς!


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: τους Παρθένους, τους Σκορπιούς, τους Αιγόκερους και τους Υδροχόους.



Σκορπιός: Συνήθως προτιμά να πηγαίνει μόνος του στην παραλία, να κάθεται με τις ώρες να κάνει ηλιοθεραπεία, να σκέφτεται, να φιλοσοφεί και γιατί όχι να πολιορκεί νέους ερωτικούς στόχους! Ο Σκορπιός είναι ο τύπος που θα καταφτάσει στην παραλία και θα πιάσει μία ήσυχη και απόμερη γωνιά, θα φροντίσει όμως από το μέρος που θα κάτσει να μπορεί να έχει θέα και να βλέπει όλα τα δρώμενα της παραλίας. Θα αλείψει αισθησιακά ως και προκλητικά το κορμί του με λάδι και θα ρίχνει καρφωτές ματιές σε όποιο άτομο του γυαλίσει... Είναι σίγουρο, ότι μετά από λίγη ώρα, θα έχει πιάσει την κουβέντα και θα φύγει ζευγαρωμένος από την παραλία! Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή που ο σκορπιός είναι ήδη δεσμευμένος, τότε προετοιμαστείτε να δείτε στη θάλασσα το «Βασικό ένστικτο», γιατί δεν θα ξεκολλάει από το ταίρι του σε σημείο που θα προκαλεί!


Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με τον Ταύρο, το Λέοντα και τον Ιχθύ.


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Με τον Κριό, τον Παρθένο, τον Ζυγό και τον Αιγόκερω!


Τοξότης: Δεν μπορεί να παραμένει σταθερά σε ένα μέρος, χωρίς να έχει δραστηριότητες να κάνει, για αυτό και στην παραλία, θα φροντίσει να γεμίσει τον χρόνο του για να μην βαρεθεί. Είναι ο τύπος που τα σαββατοκύριακα θα πάρει τη σκηνούλα του και θα κατασκηνώσει σε μία ήσυχη, ερημική παραλία, κάτω από ένα δέντρο, γιατί του αρέσουν οι νέες εμπειρίες. Στην παραλία θα διακρίνεις ότι δίπλα σου είναι ένας Τοξότης, αν δεις έναν τύπο που τη μία κάθεται ήσυχος και ξεκουράζεται, την άλλη πετάγεται όρθιος και αρχίζει να γελάει και να τραγουδάει και την άλλη στιγμή φεύγει βαρκάδα για ψάρεμα ή για θαλάσσιο σκι! Όποια στιγμή και να προσπαθήσεις να τον εντοπίσεις με το βλέμμα σου, δεν θα τα καταφέρεις, γιατί από την μία άκρη της παραλίας, μπορεί αυτομάτως να βρεθεί στην απέναντι, είτε παίζοντας, είτε μιλώντας! Ωστόσο να εύχεσαι να μην βρεθεί δίπλα σου ένας Τοξότης στην παραλία, γιατί θα σε κουράσει με τη φλυαρία του!



Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με Κριούς, Λέοντες, Τοξότες.


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους!



Αιγόκερως: Ενώ κάθεσαι αμέριμνος στην παραλία και χαλαρώνεις, ξαφνικά κάποιος τύπος τινάζει δυνατά την πετσέτα του και σου ρίχνει όλη την άμμο πάνω σου. Αν θελήσεις εκείνη τη στιγμή να διαμαρτυρηθείς θα γυρίσει με ύφος απόλυτο και σοβαρό και θα σου πει «Δεν φτάνει που είμαστε ο ένας στριμωγμένος πάνω στον άλλον, μου ζητάς και τα ρέστα»! Ε ναι λοιπόν αυτός ο τύπος είναι σίγουρα ο Αιγόκερως, που ακόμα και την ώρα της παραλίας, είναι σφιγμένος σαν στρείδι και δεν μπορεί να απολαύσει την ξεγνοιασιά. Θα τον ενοχλούν τα παιδάκια που παίζουν και κάνουν φασαρία, οι τύποι που παίζουν ρακέτες, ο ήλιος που καιει και η θάλασσα που έχει κύμα. Θα διαβάζει την εφημερίδα του και φυσικά μετά από 1-2 γρήγορες βουτιές, θα μαζέψει τα «κουβαδάκια» του και θα πάει σπίτι, γιατί η θάλασσα δεν είναι και για χόρταση.



Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Ιχθείς.


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: τους Κριούς, τους Ζυγούς, τους Τοξότες και τους Υδροχόους!


Υδροχόος: Θα σε πλησιάσει και θα κάτσει κοντά σου, σαν να σε ξέρει χρόνια, θα πιάσει αμέσως την κουβέντα σαν να είσαι το καλύτερό του φιλαράκι και αμέσως θα σε γοητεύσει με το κέφι αλλά και την πολυλογία του. Σύντομα η κουβέντα σας θα επεκταθεί στην οικονομική κρίση της χώρας μας και θα σου δείξει πόσο αγανακτισμένος είναι για τα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά δρώμενα. Φυσικά μιλάμε για τον Υδροχόο, που είναι ο τύπος που στην παραλία θα μιλήσει με όλους, θα κάνει πολλές κοινωνικές γνωριμίες, θα θελήσει να εκθέσει στους πάντες της απόψεις του και την άλλη ακριβώς στιγμή θα ξεκινήσει το χορό στο beach bar και θα παροτρύνει όλους να λικνιστούν μαζί του στους καλοκαιρινούς ρυθμούς της ρέγκε!


Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς.


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Με τον Ταύρο, τον Καρκίνο, τον Ιχθύ!


Ιχθείς: Κάθεται χαμογελαστός στην ξαπλώστρα του, φροντίζει να μην προκαλεί με το μαγιό του ενώ άμα τον κοιτάξεις, θα τον δεις αυτομάτως να κοκκινίζει και να αλλάζει γρήγορα το βλέμμα του από την ντροπή του. Χαζεύει ώρες ατελείωτες τη θάλασσα και το μυαλό του ταξιδεύει σε σκέψεις, όνειρα, φαντασιώσεις και τον βλέπεις εκεί που κάθεται να χαμογελά μόνος του ή ακόμα και να μιλά, χωρίς να έχει κανέναν ακροατή! Την άλλη στιγμή βουτάει στη θάλασσα σαν χέλι και χάνεται με τις ώρες κολυμπώντας, που τόσο πολύ του αρέσει! Αναμφισβήτητα αυτός ο τύπος είναι ο Ιχθύς, που η θάλασσα για αυτόν είναι πηγή έμπνευσης και χαλάρωσης.


Με ποια ζώδια ταιριάζει για τις καλοκαιρινές του διακοπές: Με τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς


Ποια ζώδια πρέπει να αποφύγει: Με τον Δίδυμο, το Ζυγό, τον Τοξότη και τον Υδροχόο.



http://oroskopos.gr.msn.com/topnews.aspx?id=7217&pb=1&tp=3

Δεν υπάρχουν σχόλια: