Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πως χωρίζουμε εξ αποστάσεως;;;









Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τελειώσετε μία σχέση εξ αποστάσεως; Στη συγκεκριμένη περίπτωση όλες οι επιλογές φαίνονται λάθος. Υπάρχουν όμως και οι σωστές...

Έχετε φάει το μανίκι της σχέσης εξ αποστάσεως και δεν το αντέχετε άλλο. Έχει περάσει καιρός που έχετε φύγει από τον τόπο όπου γεννήθηκε και άνθισε η σχέση σας με το σύντροφό σας και έχετε διαπιστώσει πως η προσπάθεια που καταβάλετε δεν σας ευχαριστεί καθόλου. Τι κάνετε τώρα;

Καταρχάς, ψυχραιμία. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Το πολύ πολύ να χωρίσετε. Τι, να χωρίσετε; Ναι, να χωρίσετε. Είναι κουτό να παραμείνετε σ' αυτή τη σχέση που σας κουράζει μόνο και μόνο για να είστε σε μία σχέση. Η ανασφάλεια δεν έσωσε ποτέ κανέναν, το αντίθετο μάλιστα. Και βέβαια θα πονέσετε, εννοείται πως θα σας λείψει, είστε όμως εκπαιδευμένη απ' την απόσταση και έχετε δει πως μπορείτε να ζήσετε κανονικότατα χωρίς αυτόν.

Σίγουρα δεν υπάρχει εύκολος ή ευχάριστος τρόπος να χωρίσετε, αλλά αν χειριστείτε την κατάσταση με ειλικρίνεια και σεβασμό, τουλάχιστον μπορείτε να «σώσετε» την άποψη του καλού σας για εσάς. Αν εσείς είστε σωστή απέναντί του, σίγουρα δεν θα έχει απολύτως τίποτα για να σας κατηγορήσει.

Πολύ βασικό είναι να λάβετε υπ' όψη σας τον χώρο και το χρόνο του χωρισμού. Σε καμία περίπτωση δεν θα χαρεί αν τον βάλετε να έρθει στην άλλη άκρη της χώρας ή της Ευρώπης για να τον χωρίσετε μπροστά στους ολοκαίνουριους φίλους σας. Αντίθετα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε εσείς σ' αυτόν, καθώς αφού φύγετε θα μπορέσει να στραφεί σε φίλους ή στην οικογένειά του για υποστήρηξη.








http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SChESEIS/item/19589-Pws-chwrizoyme-ex-apostasews

Δεν υπάρχουν σχόλια: