Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Σεξ στο πρώτο ραντεβού;;

















Τελικά κάνουμε ή δεν κάνουμε σεξ στο πρώτο ραντεβού;

Μεγάλο και μείζον ζήτημα έχει πλέον γίνει το συγκεκριμένο θέμα στον κύκλο των γυναικοπαρεών, δεδομένου ότι φαίνεται πως πρόκειται για ερώτημα δίχως απάντηση. Γνωρίζετε λοιπόν ένα τύπο και σας αρέσει πολύ.

Κανονίζετε να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού και αδημονείτε. Βγαίνετε, τα λέτε, τα πίνετε, φλερτάρετε και μετά τι γίνεται; Αν κάνετε σεξ μαζί του από το πρώτο ραντεβού, μπορεί να σας περάσει για καμιά εύκολη. Αν δεν κάνετε, μπορεί να σας περάσει για καμιά παρεθενοπιπίτσα, να βαρεθεί και να φύγει. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι πέρα και πάνω απ' όλα αυτό που θέλετε εσείς, σε συνδυασμό με αυτό που σας βγάζει ο άλλος.

Κοινώς, ακόμα κι αν δεν έχετε κανένα κόλλημα να κοιμηθείτε με κάποιον από το πρώτο ραντεβού, αν αυτό που σας βγαίνει να κάνετε είναι να το καθυστερήσετε προκειμένου να τον γνωρίσετε καλύτερα, κάντε ακριβώς αυτό που νιώθετε. Αν από την άλλη συνήθως σας παίρνει χρόνο μέχρι να καταλήξετε στο κρεβάτι ενός άνδρα, αν ο συγκεκριμένος κύριος ξυπνά μέσα σας το κτήνος, τότε μην καταπιεστείτε.

Να είστε ο εαυτός σας με μια δόση σύνεσης και λογικής και να είστε σίγουρη πως το αποτέλεσμα –είτε είναι αυτό που θέλετε είτε όχι- θα είναι αυτό που τελικά είναι το καλύτερο για εσάς.

Αν δηλαδή ο κύριος με τον οποίο κοιμηθήκατε από το πρώτο ραντεβού αποφασίσει να εξαφανιστεί, τότε αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά μ' εσάς, αλλά ότι μάλλον δεν είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο και καλά κάνατε και το διακόψατε (με δική του πρωτοβουλία, έστω) από την αρχή.












http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SEX/item/20746-Sex-sto-prwto-ranteboy

Δεν υπάρχουν σχόλια: