Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ



ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Αντί να λύσουν το οξύ πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην Αθήνα... με τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες θέλουν να το μεταφέρουν στο δήμο μας με την ανοχή του δημάρχου Χρ. Κορτζίδη και των συντρόφων του!! Γιατί ο "αγωνιστής" δήμαρχός μας τώρα σιωπά στην εγκληματική απόφαση για την πόλη του Υπουργού Προ...στασίας του Πολίτη και δεν ξεσηκώνει τον κόσμο, όπως κάνουν οι άλλοι δήμαρχοι; Γιατί τώρα ενεργοποιεί Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών, ενώ αρνήθηκε την εφαρμογή του θεσμού του Συμπαραστάτη του Δημότη; !!!
Λ Ε Μ Ε Ο Χ Ι
Σε αυτούς που θέλουν να κάνουν το Ελληνικό, αντί για Μητροπολιτικό Πάρκο, χώρο υποδοχής, κράτησης και, τελικά, ανεξέλεγκτης «παροικίας» άγνωστου αριθμού παράνομων μεταναστών!!
Λ Ε Μ Ε Ο Χ Ι
Σε κάθε απόπειρα του Υπουργείου και του Δημάρχου υποβάθμισης της περιοχή μας, χειροτέρευσης της ποιότητας της ζωής μας και υποθήκευσης του μέλλοντος της πόλης και των παιδιών μας.
ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !
Το ομολόγησαν! ! Μας πρόσφεραν ως … «καρότο» κάποιες αόριστες υποσχέσεις για δήθεν χρηματοδοτούμενα έργα υποδομής στην περιοχή, τη στιγμή που δεν έχουν ακόμη καταβάλει την ΣΑΤΑ του 2010 και καθυστερούν, εδώ και δύο χρόνια, τη λειτουργία της επέκτασης του ΜΕΤΡΟ!!
Συνδημότισσες, συνδημότες, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΑ
Στην απαράδεκτη απόφαση του Υπουργείου και στην ένοχη σιωπή-συμπαράσταση του Δημάρχου που θέλουν να διαμορφώσουν τη μοίρα του δήμου και της ζωής των κατοίκων κατά το δοκούν, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τη βούλησή τους. Τέτοιες αποφάσεις και στάσεις ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Με τη δυναμική παρουσία μας ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ αυτών που θέλουν να μεταφέρουν τα προβλήματα του κέντρου της Αθήνα
ενώ καλούμε την Δημοτική Αρχή Κορτζίδη να υπογράψει το ψήφισμα που θα διατυπώσουμε στην συγκέντρωση μας.

https://www.facebook.com/event.php?eid=205956909447686

Δεν υπάρχουν σχόλια: