Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Τελικά έχεις σχέση;






Οι εποχές άλλαξαν και οι προσωπικές σχέσεις δεν είναι το ίδιο οριοθετημένες.
Όλες οι γυναίκες λένε πως ονειρεύονται την τέλεια σχέση... Εκείνη που θα τους χαρίσει απλόχερα αγάπη, τρυφερότητα, πάθος, συντροφικότητα και μαζί με αυτά το αγόρι που θα έχει μαζεμένα πάνω του όλα τα χαρίσματα του σύμπαντος για την κάνουν να νιώθει μοναδική και ανεπανάληπτη. Τα ποσοστά λένε πως σήμερα κάτι τέτοιο ανήκει μόνο στα παραμύθια. Οι σχέσεις τρομάζουν, πιέζουν, δυσκολεύουν και, παρά το γεγονός ότι παραμένουν κρυφός πόθος, μεταλλάσσονται και προσαρμόζονται σε νέους θεσμούς.

Το σύγχρονο lifestyle θέλει τη σχέση να μετατρέπεται σε "non-relationship", μορφή που δίνει μια νέα οπτική στα πράγματα. Τα συμπτώματα αυτής της σχέσης περιλαμβάνουν αχαλίνωτο σεξ, πολύ φλερτ, κοινές δραστηριότητες με βάση τα ενδιαφέροντα ΑΛΛΑ όχι υποσχέσεις, μελλοντικά πλάνα, κοινές παρέες, τρυφερές εξομολογήσεις, κτητικότητες, ζήλιες, αποκλειστικότητες.

Η βάση της "non-relationship" είναι το εκατέρωθεν fun που μπορεί να λειτουργεί και ως αποκούμπι μέχρι να φανεί κάτι πιο σημαντικό στον ορίζοντα. Κοινώς, έχω έναν σύντροφο αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας μαζί του, πολύ ντεμοντέ βρε παιδί μου! Δύσκολα τα πράγματα στον πλανήτη "σχέση". Eπειγόντως μια μάσκα αναπνοής.









http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SChESEIS/item/18686-Non-relationship

Δεν υπάρχουν σχόλια: