Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Εμβόλισαν περιπολικό και τραυμάτισαν αστυνομικό







Σε περιπετειώδη καταδίωξη που στοίχισε τον τραυματισμό ενός αστυνομικού κατέληξε η αστυνομική επιχείρηση για την σύλληψη της τετραμελούς σπείρας Ελλήνων κακοποιών, που μέσα σε λίγη ώρα είχαν διαρρήξει δυο σπίτια και είχαν κλέψει τις πινακίδες δυο αυτοκινήτων στην Αλεξανδρούπολη!



Οι δράστες...


παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού ενός 44χρονου, άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ και έφυγαν για να διαρρήξουν και το διπλανό σπίτι ενός 56χρονου, στο οποίο βρήκαν και άρπαξαν 300 ευρώ!



Πριν διαφύγουν με δυο αυτοκίνητα που είχαν φέρει μαζί τους, ξήλωσαν και τις πινακίδες κυκλοφορίας από τα αυτοκίνητα ενός 44χρονου και ενός 54χρονου.


Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τα αυτοκίνητά τους και προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο, ο οδηγός του ενός εμβόλισε το περιπολικό τραυματίζοντας ελαφρά έναν αστυνομικό και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, με το δεύτερο αυτοκίνητο να τον ακολουθεί.


Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και το δεύτερο ΙΧ ακινητοποιήθηκε σε μικρή απόσταση.


Οι τρεις επιβάτες του 22, 35 και 45 χρόνων συνελήφθησαν και παραπέμπονται για κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση και απλή σωματική βλάβη στο όχημα βρέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.


Το άλλο αυτοκίνητο βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο σε αγροτική περιοχή, αλλά ο οδηγός του είχε εξαφανιστεί.






http://crimesonair.blogspot.com/2011/06/blog-post_1417.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: