Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Ηγετικό ρόλο στον Αχ. Μπέο αποδίδει το κατηγορητήριο

Διευθυντικό ρόλο σε εγκληματική οργάνωση η οποία τελούσε εκβίαση και απάτη κατ’ εξακολούθηση, αποδίδουν σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές στον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Αχ. Μπέο... Ο ίδιος ωστόσο αρνούμενος τις κατηγορίες κάνει λόγο για αοριστία του κατηγορητηρίου.

Κατά τις ίδιες πηγές στον Αχ. Μπεό αποδίδονται κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, για παράνομο στοιχηματισμό μέσω Ιντερνέτ και για δωροληψία με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνων.

Στο πόρισμα των εισαγγελέων του τμήματος οικονομικού εγκλήματος γίνεται αναφορά σε μεγάλο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε ο Αχ. Μπέος από τις παράνομες δραστηριότητές του, αλλά και σε θυρίδα του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου σε τράπεζα της Νέας Σμύρνης.

Έρχονται νέες διώξεις;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πόρισμα των εισαγγελέων του οικονομικού εγκλήματος προτείνεται η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος προέδρου μεγάλης ΠΑΕ. Στο επίμαχο πόρισμα καταγράφονται ονόματα συνολικά 85 ατόμων τα οποία εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στη δυσώδη υπόθεση των στημένων αγώνων.http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/61964/hgetiko-rolo-ston-ach-mpeo-apodidei-to-kathgorhthrio

Δεν υπάρχουν σχόλια: