Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ τα δώρα του πριγκιπικού γάμου












Το ένα εκατομμύριο στερλίνες έφτασε το ποσό που οι καλεσμένοι του βρετανικού πριγκιπικού γάμου έδωσαν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις αντί για δώρα στο ζευγάρι...



Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είχαν επιλέξει οι καλεσμένοι τους αντί δώρων να δώσουν χρηματικές δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ίδρυσαν μάλιστα ένα ίδρυμα μέσω του οποίου θα διάλεγε κανείς ανάμεσα σε 29 οργανώσεις όπου θα μπορούσε να κάνει αντί για δώρο στο ζευγάρι, δωρεές.


Το σύνολο των δωρεών αυτών έφτασε το ποσό του ενός εκατομμυρίου στερλινών (1,12 εκατομμύρια ευρώ), σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του πριγκιπικού ζεύγους.


Ανάμεσα στις οργανώσεις που θα μοιραστούν τα χρήματα είναι αρκετές προστασίας του παιδιού, υπέρ των στρατιωτικών και των οικογένειών του, αλλα και σε υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών, μιας και ο Γουίλιαμ είναι πιλότος ελικοπτέρου έρευνας και διάσωσης.


Ακόμα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις θα δοθούν οι εισπράξεις από το CD με τη μουσική του γάμου και από το επίσημο πρόγραμμα, για τις φωτογραφίες του οποίου την ευθύνη είχε ο Μάριο Τεστίνο.



http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/61971/panw-apo-ena-ekatommyrio-eyrw-ta-dwra-toy-prigkipikoy-gamoy

Δεν υπάρχουν σχόλια: