Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Πεντάστερο ξενοδοχείο με 3 ευρώ την μέρα!!!!«Φιλοξενία 5 αστέρων σε τιμή 1 αστεριού» είναι το μότο της εταιρείας «Tune», που προσφέρει διανυκτέρευση...
στο Λονδίνο έναντι 3 ευρώ την ημέρα!
Από εκεί και πέρα, κάθε πελάτης πληρώνει ό,τι πάρει, ανάλογα με... την τσέπη του!

Το «Tune», που θα ανοίξει τις πύλες του στα τέλη του μήνα, προσφέρει ένα απλό δωμάτιο 12 τετραγωνικών με ένα αναπαυτικό κρεβάτι.


Από εκεί και πέρα, ο πελάτης πληρώνει για τις ανέσεις που θέλει να έχει! Για παράδειγμα, για να καθαρίζουν το δωμάτιό του θα πληρώσει 9 ευρώ επιπλέον, μία ακόμα πετσέτα κοστίζει 2 ευρώ, το πιστολάκι μαλλιών 3 ευρώ και η αποθήκευση των αποσκευών 3 ευρώ.

Η ιδέα βασίζεται στο ότι σπάνια οι πελάτες χρησιμοποιούν όλες τις ανέσεις που περιλαμβάνει ένα χλιδάτο δωμάτιο, όπως π.χ. η σύνδεση στο Ίντερνετ, η δορυφορική τηλεόραση, το σεσουάρ ή το χρηματοκιβώτιο.

Συνολικά, το full πακέτο κοστίζει 42 ευρώ ανά διανυκτέρευση!

Τα «Tune» έρχονται από την Μαλαισία και η έμπνευση ανήκει στον Τόνι Φερνάντεζ. Ήδη, η αλυσίδα διαθέτει καταλύματα σε 9 χώρες, με το πρώτο στην Κουάλα Λαμπούρ.

Πρόκειται για κίνηση - «ματ» εν μέσω οικονομικής κρίσης, ενώ το ξενοδοχείο εκτιμάται ότι θα γίνει από τα πλέον περιζήτητα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.


http://thraki-devil.blogspot.com/2010/11/3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: