Απάντηση σε δημοσίευμα εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»

Σε απάντηση του παραπάνω δημοσιεύματος της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», με τίτλο «Έδινε συνέντευξη για τα αθλητικά ενώ είχε πέσει το Απάτσι», από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, η επικοινωνία του κ. Α/ΓΕΣ με την εκπομπή αθλητικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του παρουσιαστή της. Ο κ. Αρχηγός, στο πλαίσιο της ευγένειας και των καλών τρόπων συμπεριφοράς απήντησε στον παρουσιαστή της εκπομπής, όταν ρωτήθηκε για το ήθος και την προσφορά στον αθλητισμό του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Δημήτριου Μπούζα. Σημειώνεται ότι η επικοινωνία ήταν τηλεφωνική και ουδεμία συμμετοχή υπήρξε σε τηλεοπτική εκπομπή.


Επίλαρχος Ιωάννης Ψωμάς
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

Καμαρώστε ακόμη ένα περήφανο “Μακεδονομάχο” επαναστάτη που τα βάζει με όλους και με όλα και αντιτίθεται στο και καλά κατεστημένο των Αθηνών. Πως το καταφέρνει αυτό? Απλά τα πράγματα….
Πληρώνεται για να είναι  αρχηγός του στρατού με έδρα την Αθήνα αλλά αυτός οργώνει την επαρχία, με το αζημίωτο φυσικά, με το πρόσχημα των “υπηρεσιακών αναγκών” ενώ ομολογεί πως ο μόνος λόγος είναι η παρουσία του στο γήπεδο της ομάδας του. Βέβαια το δικαιολογεί ο άνθρωπος αυτό γιατί δεν είναι παιδί του γραφείου αλλά της δράσης, καθώς του αρέσουν οι πτήσεις με αεροπλάνα και ελικόπτερα, αρκεί να μας πει με ποιού τα έξοδα παρευρέθηκε στην Τουρκία για να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας του.
Κατά τα άλλα οι “Μακεδονομάχοι” και μοναδικοί επαναστάτες φρόντισαν να τον βραβεύσουν. Άντε και του χρόνου κάντε το ίδιο και με τον πρώην στρατηγό της αστυνομίας που έχετε σε πόστο στην ομάδα σας.


http://arismaniacs.com/blog/kkoulgr/2011/05/10/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BD/