Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

η ΔΕΗ ήδη τρέμει

Η AEGEAN POWER αποτελεί  Εναλλακτικό Προμηθευτή Ηλεκτρικού Ρεύματος. Πουλάει ηλεκτρικό ρεύμα σε Εμπορικούς Πελάτες, που συνδέονται στη Μέση και Χαμηλή Τάση καθώς και σε Οικιακούς Πελάτες - Νοικοκυριά.

Πιο αναλυτικά, αγοράζει ηλεκτρικό ρεύμα, βάσει Άδειας Εμπορίας που διαθέτει από τις αρχές του 2008 από το Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) και την προμηθεύει σε Έλληνες καταναλωτές, μέσω του υπάρχοντος Εθνικού Δικτύου Μεταφοράς και Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, ο Έλληνας καταναλωτής που αποφασίζει να φύγει από τη ΔΕΗ και να έρθει στην AEGEAN POWER για το ηλεκτρικό του ρεύμα, συνεχίζει να απολαμβάνει τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες, χωρίς να διαπιστώνει καμία αλλαγή στην ποιότητα ρεύματος. Υπεύθυνος για την ποιότητα του ηλεκτρικού ρεύματος είναι ο ίδιος ο Διαχειριστής Δικτύου.

Η AEGEAN POWER έχει δημιουργήσει ήδη ένα πολύ σημαντικό πελατολόγιο, το οποίο αποτελείται από Μεγάλους Εμπορικούς Ομίλους, Νοσοκομεία, Φαρμακευτικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία, Εμπορικές Αλυσίδες Καταστημάτων, Οδικά Δίκτυα, Κατασκευαστικές Εταιρείες, Αλυσίδες Τροφίμων (Super Markets), Τράπεζες, παρέχοντας ηλεκτρικό ρεύμα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Σήμερα εκπροσωπεί το 4% της αγοράς κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.
Επιπλέον, αποτελεί ήδη τον Προμηθευτή Ηλεκτρικού Ρεύματος πολλών χιλιάδων Νοικοκυριών, προσφέροντάς τους προϊόντα, που καλύπτουν με τον πιο οικονομικό τρόπο τις ανάγκες τους.
 
http://www.aegeanpower.com/%CE%B7-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82.aspx
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γελασα μολις ειδα τον τιτλο "Η ΔΕΗ ηδη τρεμει".
Αν υποθεσουμε οτι η ΔΕΗ εχει περιπου 4,5 εκατομυρια μετρητες σε οικιακους, βιομηχανικους και αλλους καταναλωτες, θα δουμε μεσα απο το site της ENERGA πρωην VERBUND οτι εκεινοι εχουν 50 χιλιαδες καταναλωτες. Η AIGEAN εχει λιγοτερους.
Εκτος αυτου πολλοι καταναλωτες που ειχαν παει ειτε με δικη τους αποφαση, ειτε τους πηγανε καποιοι πλασιε ηλεκτρικης ενεργειας στην Verbund τωρα γυριζουν πισω στην ΔΕΗ.Το θεμα βεβαια ειναι οτι η επιστροφη ειναι σαν να κανουν αιτηση αρχικης παροχης, κατι που σημαινει εξοδα και εγγραφα απο την αρχη.Επισης πολλοι πανε και κανουν τα παραπονα τους στους υπαλληλους της ΔΕΗ χωρις αυτοι να ειναι αρμοδιοι για εξηγησεις για θεματα που αφορουν αλλη εταιρεια. Αντε δηλαδη να εχεις φυγει απο τον ΟΤΕ, να πηγες στην WIND και να τρεχεις για παραπονα στον ΟΤΕ !
Αγοραζουν λοιπον οι περισσοτεροι απο αυτους τους παροχους ρευμα απο Αλβανια, Βουλγαρια κλπ και μεσω του διασυνδεδεμενου δικτυου της ΔΕΗ το εισαγουν στην Ελλαδα. Ιδιο βολταζ, ιδια συχνοτητα. Οποτε ποιος ο λογος να λενε οτι δεν υπαρχη καμια αλλαγη στην ποιοτητα ρευματος ? Απλα πουλανε φουμαρα.
Στο site της ENERGA μπορει να βρει κανεις και το τιμολογιο και το συμφωνητικο.
http://www.energa.gr/
Για την AEGEAN εδω http://www.aegeanpower.com/
Της ΔΕΗ το τιμολογιο ειναι εδω http://www.dei.gr/default.aspx?id=29882&nt=18&lang=1 τα υπολοιπα τα ξερουμε μια και τοσα χρονια δεν ειχαμε αλλη εταιρεια.
Απο τον Οδηγό επιβίωσης στη ζούγκλα της ιδιωτικής ενέργειας που δημοσιευτηκε στις 16-2-2011 καταλαβαινουμε οτι τα πραγματα δεν ειναι ροδινα.
Διαβαζουμε λοιπον προσεκτικα τα λεγομενα της καθε εταιρειας, κυριως δε τα τιμολογια και προχωραμε.
Αν ανατρεξουμε στο παρελθον και στους νομους που ψηφισαν τα φιντανια μας για την απελευθερωση της αγορας ενεργειας, θα καταλαβουμε πολλα.
Πριν 5-6 χρονια καποια εταιρεια εκλεισε την μοναδα παραγωγης ενεργειας γιατι λογω του υψηλου κοστους της δικης της παραγωμενης απο φυσικο αεριο ενεργειας, δεν μπορουσε να τοην πουλησει πουθενα. Τοτε ενας μεγας φωστηρας της Βουλης, ψηφισε νεα ρυθμιση που ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ την ΔΕΗ να αγοραζει την παραγωμενη ενεργεια των ιδιοτων.
Επισης καλο ειναι να θυμομασται οτι με τις ιδιοτηκες εταιρειες, το μονο που θα μας λενε, θα ειναι για την ηλεκτρικη καταναλωση.Δεν λενε οτι θα συνεχιζουμε να πληρωνουμε τα δημοτικα τελη και αλλους φορους ξεχωριστα πηγαινοντας παλι σε καποιον γκισε της ΔΕΗ.

Ανώνυμος είπε...

http://www.helleco.gr/files/pdf_files/aegeanpower/aegeanpower_faq_heleco.pdf
Στην Νο5 ερωτηση καταλαβαινει κανεις τον ρολο των πολιτικων και το ξεπουλημα της ΔΕΗ.Κατα τ`αλλα ελευθερη αγορα και ανταγωνισμος. Με ξενα κολυβα ολοι κανουν μνημοσυνο.
Απο την μια δεν την αφηνουν να κανει φθηνοτερα τα τιμολογια της γιατι κακα τα ψεματα το κοστος απο λιγνιτη ειναι φθηνοτερο και απο την αλλη τρικλοποδιες στο χτισιμο νεων μοναδων.

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΗ δεν τρέμει γιατί απλά όλοι ειναι μόνιμοι και δεν απολύεταο κανένας . Οσο και να λεν οτι δεν ειναι δημόσιο ειναι και παραείναι . Υψηλόμισθοι , καλοβολεμένοι με χαμηλή απόδοση λόγω των μπυροκοιλιών που κάνανε από όλες αυτές τις 10ετίες της χοντρής μάσας ...

Ανώνυμος είπε...

3.50 μ.μ.
εισαι εκτος θεματος.
Για την εταιρεια λεμε και οχι για τους εργαζομενους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΕ Ο ΟΤΕ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ WIND,HOL,VODAFON κλπ (στελνει τους τεχνικους του και αλλαζουν τους βρογχους των ανωτερω συνδρομητων και αυτο που γραφω μπορω να το αποδειξω)ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΝΕΙ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ VERBUND ΚΑΙ ΤΗΣ ENERGA ΚΑΙ ΤΗΣ AEGEAN POWER ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΕ ΠΕΣΤΑ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ