Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΤΕ ΣΤΗ ΝΕΤ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ;;;;!!!


Στο κενρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ με την Έλλη Στάη των 21:00 ο κύριος Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ δεν ανέφερε σε καμία φράση του συλλυπητήρια για το περιστατικό με τους αστυνομικούς! Ορίστε ολόκληρη η δήλωση του Υπουργού στη ΝΕΤ...

« Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον Υφυπουργό κ. Όθωνα και με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Οικονόμου, οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Νίκαια, στο νοσοκομείο. Παρακολουθούμε από κοντά όλες αυτές τις εξελίξεις. Θέλω να σας πω ότι προσωπικά αισθάνομαι συγκλονισμένος γιατί είναι ένας κύκλος αίματος που φαίνεται ότι κάποιοι επιθυμούν να τον συνεχίσουνε.

Είτε οι δράστες προέρχονται από το χώρο του οργανωμένου εγκλήματος, είτε από το χώρο της τρομοκρατίας έχουν επιλέξει τη συνέχιση του κύκλου του αίματος.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες, αλλά η χρήση των καλάσνικοφ οδηγεί σε συμπεράσματα όπου αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να τα επιβεβαιώσει, οδηγεί όμως σε ενδείξεις πολύ σοβαρές, γιατί καλάσνικοφ χρησιμοποιούν και οι ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος που δρουν και η τρομοκρατία. Γι αυτό, το επαναλαμβάνω, ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν όλη τη νύχτα μέχρι να βρεθούν όλες οι ενδείξεις εκείνες οι οποίες θα μας οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα. Μέχρι τότε όμως εκείνο το οποίο έχω να πω εγώ είναι ότι το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας πρέπει να εκφράσει τον αποτροπιασμό του για αυτό το έγκλημα. Γιατί είναι έγκλημα αυτό το οποίο συνέβη. Χάθηκε η ζωή ενός ανθρώπου. Και φοβάμαι ότι κινδυνεύουν και όλοι οι αστυνομικοί οι οποίοι αυτή τη στιγμή δίνουν τη μάχη τους για την προστασία των πολιτών.»

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΝΙΑΞΕΙ ΑΛΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΜΑΣΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΛΙΤΕΣ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ Η ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ

aparadektos είπε...

Η παρανομη κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ πρεπει να τα μαζευει και να φευγει απο τη χωρα μας, προτου θρηνησουμε κι αλλα θυματα