Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νεκρός αστυνομικός από φονική συμπλοκή στου Ρέντη


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πριν από το αιματηρό περιστατικό είχε γίνει καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ληστεία από τρία άτομα που είχαν καλάσνικοφ σε περίπτερο στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι.
Νεκρός είναι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η αστυνομία από τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, ο ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς, ενώ και ο δεύτερος, κατά την ίδια ενημέρωση, δεν ανταποκρινόταν μέχρι πριν από λίγη ώρα στις προσπάθειες ανάνηψης. Σοβαρά, αλλά πιθανόν εκτός κινδύνου, είναι ο τρίτος αστυνομικός, ενώ ελαφρά στο πόδι τραυματίστηκε ο τέταρτος.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, εντοπίστηκε το αμάξι στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, στην οδό Παλαιολόγου στου Ρέντη.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο αμάξι βρέθηκε καλάσνικοφ.
Πριν από το αιματηρό περιστατικό είχε γίνει καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης για ληστεία από τρία άτομα που είχαν καλάσνικοφ σε περίπτερο στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι, τα οποία διέφυγαν με ΙΧ Volvo, με συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας, ο οποίος προέκυψε από τα τερματικά της Άμεσης Δράση ότι είναι κλεμμένο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους τέσσερις αστυνομικούς στη λεωφόρο Κηφισού οι οποίοι κάλεσαν ενισχύσεις και ταυτόχρονα το ακολουθούσαν. Στο Ρέντη, στον παράδρομο της Κηφισού, το αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά και οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες βγήκαν έξω και πυροβόλησαν πολλές φορές τους αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό και στη σύλληψη των δραστών είναι σε εξέλιξη.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ . ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ " ΜΠΑΤΣΟΥΣ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ" ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ...!!

Ανώνυμος είπε...

Σώθηκες, αυτοί κάνουν πάρτυ τώρα!!

Ανώνυμος είπε...

Πιο πιθανο είναι να κατέβουν οι εξωγηινοι στον Παπανδρέου και να του δώσουν 50δις ευρώ παρά ο Τσίπρας να κάνει δήλωση συμπαράστασης!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αδικια ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας. Κριμα στα παιδια.