Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

«Ανώνυμοι» κατά Παπανδρέου: “η Αίγυπτος είναι κοντά”


Σκληρή επίθεση στον Γ. Παπανδρέου, τόσο με την ιδιότητά του ως προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς όσο και με αυτή του πρωθυπουργού, εξαπολύεται μέσω κειμένου που δημοσιοποιείται στο διαδίκτυο και την πατρότητα του οποίου εμφανίζεται να διεκδικεί η ομάδα Anonymous («Ανώνυμοι»).
Οι συντάκτες του κειμένου ασκούν κριτική στον Γ. Παπανδρέου, καθώς η Σοσιαλιστική Διεθνής (που οι ίδιοι χαρακτηρίζουν ως “(εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή”) είχε ως μέλη της  τον Μπεν Αλί της Τυνησίας, τον Χόσνι Μουμπάρακ της Αιγύπτου, ενώ στις τάξεις της παραμένει ο Βενιαμίν Νετανιάχου.
Οπως σημειώνουν χαρακτηριστικά “ο Μπεν Αλί ήταν ένας μισότρελος δικτάτορας που γι’αυτόν η ανθρώπινη ζωή δεν είχε καμία απολύτως αξία. Το ξέρατε όλοι εσείς οι “εντιμότατοι” κύριοι της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αλλά για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, και πιο καλά απ’όλους εσείς που είστε πρόεδρος της (εθνικο)Σοσιαλιστικής Διεθνούς, κάνατε τα στραβά μάτια”.
Κριτική ασκούν και για την πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης, κάνοντας κατ’ επανάληψη αναφορές στην αστυνομική βία και χαρακτηρίζοντας το ΛΑΟΣ ως κόμμα που συγκυβερνά στην Ελλάδα.
Απευθυνόμενοι στον Γ. Παπανδρέου οι συντάκτες της επιστολής προειδοποιούν πως “θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο”…
Η ομάδα των “Ανωνύμων” έγινε ευρύτερα γνωστή με τις επιθέσεις που πραγματοποίησε προς τους διαδικτυακούς κόμβους της PayPal, της Visa και της MasterCard, σε ένδειξη συμπαράστασης προς το Wikileaks  στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής δημοσιεύεται εδώ.
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=247982
Απόσπασμα απο την επιστολή
Σας ξεκαθαρίζουμε μια για πάντα και σας προειδοποιούμε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλες βιαιοπραγίες εκ μέρους μπάτσων ή παρακρατικών (και ειδικά μελών της “Χρυσής Αυγής”) εις βάρος οποιουδήποτε. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλη ρατσιστική ρητορική στα κανάλια και στις εφημερίδες. Μαζέψτε τους ΜΑΤατζήδες. Μαζέψτε τους μπάτσους. Μαζέψτε τους υπουργούς και τους βουλευτές σας. Μαζέψτε τους συγκυβερνώντες σας – δηλαδή τους κρυφοναζί (ενίοτε και φανεροναζί) του Λά.Ο.Σ. Μαζέψτε τους κρατικοδίαιτους-χαραμοφάηδες πολυθεσίτες “δημοσιογράφους” που έχετε για φερέφωνα. Αρκετά προκλητική είναι η ατιμωρησία που ο νυν Υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος θέσπισε για τη συντεχνία σας, τη συντεχνία των πολιτικών. Μην προκαλείτε άλλο, γιατί η Αίγυπτος είναι κοντά. Πιο κοντά απ’ό,τι νομίζετε. Κι αν εσείς ο “σοσιαλιστής” προτιμήσατε να μην πάρετε θέση ανάμεσα στο λαό της Αιγύπτου και στο δικτάτορα που έχετε για μέλος στην (εθνικο)Σοσιαλιστική Διεθνή, εμείς οι Anonymous έχουμε ήδη κάνει τις επιλογές μας κι έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας. Εμείς είμαστε με τους πολίτες. Εσείς αποδείξατε ότι το λαό τον θεωρείτε εχθρό. Και μεταξύ εχθρών μπορεί να υπάρξει μονάχα πόλεμος.
Να προσέχετε μόνο τι ζητάτε, γιατί μπορεί αυτό ακριβώς να σας προσφερθεί. Κι αν εσείς κύριε Παπανδρέου έχετε στη διάθεσή σας “άνδρες” με χημικά όπλα των οποίων η χρήση κατά στρατιωτικού προσωπικού ή αμάχων αποτελεί έγκλημα πολέμου και με πυροβόλα όπλα και σφαίρες (μιλάμε για τους ΜΑΤατζήδες με τα δακρυγόνα τους και τους πιστολάδες μπάτσους σας), εμείς έχουμε κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο: την ικανότητα να ενημερώσουμε όλη την υφήλιο για το ποιόν σας. Θα μάθει όλος ο κόσμος πόσο ίδιος είστε με τον Μουμπάρακ και τον Μπεν Αλί και τον Νετανιάχου. Θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα που συγκαλύψατε και για το πώς μεθοδεύσατε το ξεπούλημα του λαού σας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Θα μάθει όλη η υφήλιος για όλα τα σκάνδαλα των κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχατε και για όλες τις παρανομίες στις οποίες συναινέσατε με την ψήφο σας στη βουλή. Αφού επιλέξατε λοιπόν κ. Παπανδρέου το μονοπάτι του πολέμου ενάντια στο λαό σας, θα σας πολεμήσουμε και εμείς. Όπως πολεμήσαμε και τον Μπεν Αλί. Όπως πολεμάμε το φίλο σας το Μουμπάρακ. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχετε κι εσείς από εμάς. Και την ίδια τύχη με αυτούς τους τυράννους θα έχετε κι εσείς και όλοι οι αυλικοί σας.
πηγή : http://www.antinews.gr/2011/02/04/83719/

Δεν υπάρχουν σχόλια: