Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

super league

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας βρίσκεται στην 17η αγωνιστική και μερικοί παίκτες έχουν δώσει την δική τους πινελιά, κάνοντας τον φίλαθλο κόσμο να παραμιλά για αυτούς. Το κακό είναι πως οι Έλληνες παίκτες δεν υπερέχουν των ξένων οι οποίοι τιμούν το «ψωμί» που τρώνε στην χώρα μας και μας παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαίρου.
Από τους κορυφαίους και από αυτούς που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, δεν είναι μόνο παίκτες οι οποίοι σκοράρουν αλλά και αυτοί που κάνουν την «βρώμικη» δουλεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια όπως θα δούμε και πιο κάτω παίκτες σαν τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κώστα Κατσουράνη, Μάρκο Πάντελιτς και Πάμπλο Γκαρσία οι οποίοι κατά πολλούς είναι «τελειωμένοι», μας «βάζουν τα γυαλιά» μέχρι στιγμής βάση στατιστικών.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι αυτοί που είναι πρώτοι σε γκολ, πάσες, ασίστ, γεμίσματα, λάθη, αποκρούσεις και κλεψίματα. Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι αυτός που κλέβει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις καθώς είναι πρώτος και με διαφορά σε γκολ, και σε σουτ. Ο Κώστας Κατσουράνης κυριαρχεί στις ασίστ, ενώ όσον αφορά τα γεμίσματα και τις σωστές πάσες τα βραβείο μέχρι στιγμής πηγαίνει στον «αειθαλή» Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος τι και αν είναι 34 ετών πραγματικά «ζωγραφίζει» στον αγωνιστικό χώρο και έχει βάλει την δική του πινελιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μαζί με τον Ιμπαγάσα κορυφαίος στις πάσες είναι και το «κακό παιδί» του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία ο οποίος εκτός από τις γνωστές του «καρατιές» και άσεμνες χειρονομίες ξέρει να κλέβει τις εντυπώσεις και να αφήνει τους αντιπάλους του με ανοικτό το στόμα. Όσον αφορά τα λάθη εκεί βρίσκονται «δύο» παίκτες του «πρωτοπόρου»  Ολυμπιακού και ο λόγος για τους Χαβιέ Χαβίτο και Νταβίντ Φουστέρ.
Βεβαία το καλό σας το αφήσαμε για το τέλος γιατί αυτός ο παίκτης ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κέρκυρας, κλέβοντας μέχρι στιγμής τις καρδιές των Ελλήνων φιλάθλων. Ο λόγος φυσικά για τον «Dimi» ή αλλιώς Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Ο τερματοφύλακας των Φαιάκων είναι πρώτος σε αποκρούσεις αλλά και σε κλεψίματα, κάνοντας πλάκα σε πολλούς αντιπάλους οι οποίοι δεν μπορούν να του βάλουν γκολ ούτε με αίτηση.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=25961

Δεν υπάρχουν σχόλια: