Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Έγινε η παρουσίαση της καινούργιας Ducati

Στο χειμερινό θέρετρο της  Μadonna di Campiglio παρουσίασε η Ducati την καινούργια Desmosedici gp 11 με την  οποία θα τρέξει στο φετινό πρωτάθλημα του Moto gp.Δείτε και την πιο κίτρινη  εκδοχή του Valentino Rossi.
Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας και σχεδιαστής της καινούργιας Desmosedici Filippo Preziosi δήλωσε πως οι αλλαγές στο αρχικό αυτό στάδιο είναι η πιο επίπεδη καμπύλη ροπής, το πλαίσιο με νέες  τιμές ακαμψίας και ευκαμψίας, ένα νέο πιρούνι της Ohlins που θα προσαρμοστεί στα 42 χιλιοστά διάμετρο και όχι στα 46.Επίσης νέα είναι η αεροδυναμική, με μειωμένη αντίσταση στον αέρα για καλύτερη τελική, αλλά και μειωμένο ανασήκωμα του μπροστινού μέρους.

Ο Valentino Rossi δήλωσε: Η Ducati είναι πολύ διαφορετική, πιο «βρώμικη» και άγρια. Ιστορικά η Ducati είναι πιο ατίθαση και πρέπει να την οδηγήσεις με την καρδιά. Είναι πρωτότυπη μοτοσυκλέτα, ενώ οι Ιαπωνικές μοτοσυκλέτες είναι σαν μοτοσυκλέτες παραγωγής που βελτιώνονται για το MotoGP.



Εμφανισιακά η νέα Ducati δεν μοιάζει τόσο πολύ με την προκάτοχο της καθώς είναι ένα τόνο πιο ανοιχτόχρωμη ενώ διαφορετικός είναι και ο σχεδιασμός της λόγο και του Valentino Rossi του οποίου η Ducati του έκανε τη χάρη  και τoν άφησε να κάνει κάποιες παρεμβάσεις του αγαπημένου του κίτρινου χρώματος που πάντως δεν δείχνουν και τόσο καλαίσθητες σε αντίθεση με την πιο απλή και ομοιόμορφη του teammate του Nicky Hayden που επέλεξε το πιο ταιριαχτώ μαύρο.

Δείτε το βίντεο και photo από την παρουσίαση της νέας Ducati

http://www.balla.gr/index.php?v=2&dbt=1&aid=26766

Δεν υπάρχουν σχόλια: