Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ – ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ


«Πάμε κατά Ισραήλ... Βλέπουμε ότι οι δυνάμεις του Σιωνισμού, δρουν υπονομευτικά σε αυτόν τον τόπο και προσπαθούν να...... αποχριστιανοποιήσουν την Ελλάδα, να δημιουργήσουν μία νέα τάξη πραγμάτων στην κοινωνία μας, ώστε ύστερα από μερικά χρόνια κανείς να μη θυμάται το Θεό και την Εκκλησία», είχε δηλώσει ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Ο Διεθνής Σιωνισμός, η Λέσχη "Μπίλντερμπεργκ", οι Μασόνοι, ολοένα και περισσότερο προωθούν τα τελευταία χρόνια τους δικούς τους ανθρώπους στην πολιτική σκηνή και όχι μόνο, με σκοπό την διάλυση και αποχριστιανοποίηση της Πατρίδος μας.


Έτσι λοιπόν μετά τον άθεο κομμουνιστή κ. Φράγκο, είχαμε κι άλλα κρούσματα αθεϊσμού και από άλλους πολίτες-προδότες-πολιτικούς της Ελληνορθοδόξου Παραδόσεώς μας, διαφόρων κομμάτων. Οι δυνάμεις αυτές τους σκότους έχουν απλώσει ως φαίνεται καλά τα πλοκάμια τους σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις.


Αρχικά να υπενθυμίσουμε ότι ξεκίνησε ο κ. Ιωάννης Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη, της Δημοκρατικής Αριστεράς και ο κ. Ιωάννης Φράγκος του Κ.Κ.Ε. Βρέθηκαν και άλλοι, οι οποίοι αναλαμβάνοντας τα νέα τους καθήκοντα, θέλησαν να συμπορευθούν με τον διάβολο και όχι με τον Χριστό. Προτίμησαν τη σκέπη του διαβόλου και δεν δέχτηκαν την προστασία και ευλογία του Θεού. Από τον χώρο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ η κ. Πορτάλιου Ελένη και από τον χώρο πάλι της Δημοκρατικής Αριστεράς ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.


Από την πλευρά της η κ. Πορτάλιου, αντικανονικά, αντισυνταγματικά, διαστρεβλωτικά ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, παραποιεί και μεταφράζει κατά το αθεϊστικό της φρόνημα το Σύνταγμα και τους νόμους. Στην δήλωσή της μεταξύ άλλων είπε: «…δεν συνεπάγεται παρουσία του αρχιεπισκόπου της ορθόδοξης εκκλησίας και δοξολογία εντός του δημαρχιακού μεγάρου…»


ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 3852/2010;


ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ Ή ΙΕΡΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ;


ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ;


ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Ή ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ;


Και θέλοντας να δικαιολογήσει την αθεϊστική στάση της αυτή, στην συνέχεια του λόγου της είπε τα εξής:
«…Επισημαίνεται ότι για τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους της Ανοιχτής Πόλης, η επιλογή του «πολιτικού» τυπικού της ορκωμοσίας, δεν συνιστά έκφραση θρησκευτικής πεποίθησης ή μη, αλλά εκδήλωση του αιτήματος για την ανάγκη πλήρους και σαφούς διαχωρισμού της κοσμικής δημοκρατικής λειτουργίας της Πολιτείας από την πνευματική θρησκευτική λειτουργία της Εκκλησίας.


Η κ. ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


Αντί όλοι αυτοί οι παραπάνω και άλλοι πολλοί ακόμα, που σιγά σιγά θα τους ξεσκεπάζουμε για να τους γνωρίζει καλύτερα ο λαός, αντί λοιπόν να πουν ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους, για να είμαστε ελεύθεροι σήμερα και να μιλάμε, δεν σέβονται απολύτως τίποτα. Γίνονται φερέφωνα των εβραιωμασονικών και σιωνιστικών αντιλήψεων καταστρέφοντας την Ελλάδα.


Όλοι αυτοί θα πρέπει να ντρέπονται…..για να μπορούν σήμερα να μπουρδολογούν και να αλλοιώνουν την ιστορία της Πατρίδος μας, υπήρχε κάποτε στην ιστορία της Ελλάδος και υπάρχει ακόμα και σήμερα ένα κομμάτι που ονομάζεται ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Η Εκκλησία είναι αυτή που διαφύλαξε τη γλώσσα μας, τις παραδόσεις μας, τα ήθη μας και τα έθιμά μας.


Η κ. Πορτάλιου και όλοι αυτοί οι νεοευρωπαίοι και αθεϊστές που μιλούν κατά της Εκκλησίας, να γνωρίζουν ότι χωρίς την Εκκλησία νοητικά θα είχαν παραμείνει σε αυτό που μαθαίναμε στο Δημοτικό «Έλλη, να ένα μήλο….Λό-λα, να έ-να μη-λο…..Λόλα, να ένα μήλο»…..


ΠΩΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΤΟΥ ΣΙΝΑ, ΤΗΣ ΠΑΤΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΣΩΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΛΕΞΗ; (Σίγουρα ακόμα θα μάζευαν μήλα με τη Λόλα).


Στις είκοσι µονές του Αγίου Ορους φυλάσσονται περίπου 12.000 χειρόγραφα, η πλειονότητα των οποίων περιλαµβάνει κείµενα εκκλησιαστικού περιεχοµένου και τα υπόλοιπα περιέχουν κείµενα της αρχαιοελληνικής γραµµατείας.


Η “Απογευματινή” της 12ης Δεκεμβρίου 1995, γράφει πως στον Άθω φυλάσσονται τα περισσότερα σωζόμενα διεθνώς χειρόγραφα.


Τα Σιναϊτικά χειρόγραφα απαρτίζουν την μεγαλύτερη και αρχαιότερη Χριστιανική μοναστηριακή Βιβλιοθήκη στον κόσμο και δεύτερη μετά από εκείνη του Βατικανού. Απαρτίζουν μία ενότητα 3.000 χειρογράφων, από τα οποία τα δύο τρίτα είναι Ελληνικά.
Εκτός των χειρογράφων στην Βιβλιοθήκη του Σινά, υπάρχουν και 5.000 έντυπα, μερικά αναγόμενα στις πρώτες δεκαετίες της τυπογραφίας με κείμενα όχι μόνο εκκλησιαστικού περιεχομένου αλλά και φιλολογικού ή παιδαγωγικού, ή ακόμη και κείμενα αρχαίων Ελλήνων Συγγραφέων όπως π.χ. του Αριστοφάνη και άλλων.


Πως έρχονται με τέτοιο θράσος και τέτοια γαϊδουριά να χωρίσουν την Εκκλησία από το Κράτος……


Πως με τέτοιο θράσος και τέτοια γαϊδουριά διαστρεβλώνουν την ιστορία της χώρας μας….


Πως μιλούν για χωρισμό Κράτους και Εκκλησίας, όταν το Κράτος χωρίς την Εκκλησία θα είναι ένα τίποτα;


ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΧΩΡΕΙΤΕ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ;


ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΕΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;


Πόσο άλλο θα ανεχόμαστε όλους αυτούς που θέλουν να κινούνται με τον διάβολο και όχι με τον Χριστό; «Ουδείς δύναται δυσί κυρίοις δουλεύειν, ή γαρ τον ένα μισήσει και τον έτερον αγαπήσει, ή ενός ανθέξεται και του ετέρου καταφρονήσει, ου δύνασθε Θεώ δουλεύειν και μαμωνά» (Κατά Ματθ. Κεφ 6, 24).


Πως λοιπόν θα πορευτούμε με τέτοιους ανθρώπους; Πως περιμένουμε να πάει μπροστά η χώρα μας όταν ψηφίζουμε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την Εκκλησία του Χριστού;
Η πνευματική κρίση είναι αυτή που μας οδήγησε στην κρίση που περνά η χώρα μας σήμερα. Ζητούν την «ευλογία» του διαβόλου, κάποιοι δήθεν εκσυγχρονιστές εβραιομασόνοι, σιωνιστές, για να καταστρέψουν την Πατρίδα μας.


ΜΕ ΤΗΝ «ΕΥΛΟΓΙΑ» ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Αρχιμ. Ιωακείμ Σωτηρόπουλος

http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: