Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

παράνομες πράξεις!!

Όταν ο  Γιάννης  Δημητριάδης, εγγονός του Σκλαβενίτη – των γνωστών σούπερ μάρκετ ντε -, ήταν, με παράνομη μεταδημότευση,  υποψήφιος δήμαρχος Πόρου, έκανε μια πολεοδομική αυθαιρεσία:
 
        Σε μια  παράνομη κατασκευή βίλας, στην περιοχή  Βλαχαίικα Τροιζηνίας,  έκανε και μια παράνομη
περίφραξη. Αρχικά η Πολεοδομία διέκοψε τις εργασίες ανέγερσης, αλλά ύστερα από καταγγελίες της εφημερίδας  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ   έκανε αυτοψία και επέβελε  πρόστιμο ανέγερσης για την περίφραξη  5.144 €  και πρόστιμο διατήρησης  2572  ετησίως.
         Οι εκλογές έγιναν και τελικά ο γόνος Σκλαβενίτη  εξελέγη αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου.
         Τώρα, ύστερα από εισαγγελική παραγγελία, διεξάγεται από το ΑΤ Πόρου  προκαταρκτική έρευνα, τόσο για την παράνομη μεταδημότευση, όσο   και  για  τις παράνομες κατασκευές, που απέκλειαν  την πρόσβαση στην παραλία, με ενέργειες του κ. Δημητριάδη, που είναι παράλληλα και πρόεδρος  οργάνωσης προστασίας της θάλασσας.
       Και αναρωτιόμαστε: Με τέτοια  στελέχη θα προχωρήσει ο Καλλικράτης;

2 σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ είπε...

Ονομάζομαι Γιάννης Δημητριάδης και είμαι επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου Πόρου. Είμαι επίσης επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας για την Προστασία του Θαλασσίου Περιβάλλοντος του Πόρου», μέσω της οποίας οι κάτοικοι του Πόρου μάχονται για την απομάκρυνση των παράνομων ιχθυοκαλλιεργειών. Πληροφορήθηκα από το site της εφημερίδας «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ» (στην οποία τακτικά δημοσιεύονται άρθρα υπέρ των ιχθυοκαλλιεργειών), ότι έχει αναπαραχθεί σε μεγάλο αριθμό blogs κείμενο με τίτλο «Στελέχη του Καλλικράτη» και υπογραφή «Ρ.Κ.», το οποίο περιέχει βαρύτατα προσβλητικές για το πρόσωπό μου αναφορές, επικαλούμενο τα δημοσιεύματα της ίδιας αυτής εφημερίδας, και μόνον αυτά.
Θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η μοναδική αξιοσημείωτη είδηση που κρύβεται πίσω από αυτά τα δημοσιεύματα είναι η πολιτική δίωξη που υφίσταται ένας νέος άνθρωπος που αποφασίζει να προσφέρει στον τόπο του και να συγκρουστεί με μεγάλα συμφέροντα, από έναν εκδότη που επί μήνες τον εξυβρίζει και τον κατασυκοφαντεί. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω παράνομη βίλα, ότι δεν έχω αποκλείσει την πρόσβαση σε καμία παραλία και ότι η μεταδημότευσή μου στο Δήμο Πόρου υπήρξε υπόδειγμα νομιμότητας (επίσης είμαι πράγματι «εγγονός του Σκλαβενίτη», αλλά φαντάζομαι ότι αυτό δεν είναι μεμπτό). Ο εισαγγελέας έχει πράγματι διατάξει έρευνα για τις υποθέσεις αυτές, αλλά μόνον εξαιτίας των καταγγελιών του εκδότη της ανωτέρω εφημερίδας, Βασίλη Λαζαρίδη, οι οποίες και αποτελούν τις μοναδικές κατηγορίες εις βάρος μου (το ίδιο ισχύει και με τις κατηγορίες μέσω διαδικτύου). Για τα δημοσιεύματα αυτά τον έχω μηνύσει και έχει ήδη ασκηθεί μία ποινική δίωξη σε βάρος του. Επίσης του έχω υποβάλει αγωγές, κατά την εκδίκαση των οποίων πάντα φυγομαχεί, ζητώντας αναβολές, στερώντας μου έτσι τη δυνατότητα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.
Η ανάρτηση στα blog του σχετικού άρθρου, τού έδωσε ήδη την αφορμή να αναρτήσει σχόλιο με τίτλο «Κι άλλοι πήραν πρέφα το Γιάννη Δημητριάδη». Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι η κατάσταση είναι ακριβώς ανάποδη από ό,τι παρουσιάστηκε. Είμαι στη διάθεσή κάθε ενδιαφερόμενου για κάθε διευκρίνιση (σε αντίθεση –είμαι σίγουρος- με τον «Ρ.Κ.»!). Ευχαριστώ, Ιωάννης Δημητριάδης.

to psaxtiri είπε...

οι απαντήσεις

http://topsaxtiri.blogspot.com/2011/01/blog-post_28.html

http://topsaxtiri.blogspot.com/2011/01/e-mail_28.html

εκ των διαχειριστών του ιστολογίου