Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟ - ΑΡΗΣ

Για ακόμα μία φορά στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Αρη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Σωτήρης Νίνης στο 19΄ πέτυχε το γκολ για τους "πράσινους" που μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Κυριακή αγωνίζεται στην Κέρκυρα. Παράπονα του Αρη για τη φάση του 65ου λεπτού, όπου ο διαιτητής λανθασμένα ακύρωσε γκολ των "κίτρινων".
H EIKONA TOY ΑΓΩΝΑ

Ο Αρης παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ με πολλές και σημαντικές απουσίες, αφού εκτός έμειναν οι Κουλουχέρης, Φατί, Κόκε, Τσέζαρεκ, Μενδρινός, Ρονάλντο Γκιάρο και Χουάνμα, γεγονός που δεν άφηνε πολλές επιλογές στον Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Μόλις 17 άτομα κατάφερε να... συγκεντρώσει ο Αργεντινός, μεταξύ των οποίων οι νεαροί Βελίδης, Κατίδης, Οικονομόπουλος. Ο Παναθηναϊκός φρόντισε να εκμεταλλευθεί αυτά τα προβλήματα, επιβάλλοντας από το ξεκίνημα το ρυθμό του και άνοιξε το σκορ στο 19΄.

Ο Σισέ σέντραρε από δεξιά και ο Νίνης με έξοχο αριστερό σουτ πάνω στην κίνηση «έγραψε» το 1-0. Λίγα πράγματα στο υπόλοιπο του α΄ ημιχρόνου, με τον Αρη να προσπαθεί να αξιοποιήσει την ταχύτητα των Χαβίτο, Ρουίς για να δημιουργήσει προβλήματα στους πρωταθλητές, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ωστόσο οι "κίτρινοι" απείλησαν άμεσα, όταν στο 51΄ ο Ρουϊς γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον Νέτο, αλλά ο Τζόρβας κράτησε το "μηδέν" και στη συνέχεια ο Βύντρα απομάκρυνε προ του Καζναφέρη. Στη συνέχεια ακυρώθηκε σωστά γκολ του Σισέ ως οφσάιντ στο 57΄, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Γκοβού με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 66΄ ο Αρης πανηγύρισε την ισοφάριση με κεφαλιά του Μίσελ, όμως ο Σταθόπουλος ακύρωσε το γκολ για φάουλ του Ρουϊς στον Βύντρα, μια απόφαση πολύ αυστηρή, που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Ο Παναθηναϊκός αντεπιτέθηκε και με αιχμή του δόρατος τον Σισέ έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ, όμως ο Γάλλος αστόχησε στις δύο από αυτές και στην τρίτη τον σταμάτησε ο Σηφάκης. Στο 92΄ ο Τζόρβας με εξαιρετικό τρόπο απέκρουσε το σουτ του Χαβίτο και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

πηγη:http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=25784

Δεν υπάρχουν σχόλια: