Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Το ηφαίστειο εκρήγνυται στη Χαλκίδα

Αξιότιμοι φίλοι,στις 11/01/2011 θα καταθέσει στον εισαγγελέα Χαλκίδας ο Δημήτριος Αντωνίου που μήνυσε τους 172 Βουλευτές, ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, που υπέγραψαν το μνημόνιο στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγεται.

Εχω γνωρίσει τον κ. Αντωνίου από κοντά και έχω μιλήσει άπειρες ώρες για πάρα πολλά πράγματα. Με έχει πείσει για τη γνήσια πατριωτική αγανάκτηση του. Δηλώνει δεξιός. Εγώ δεν είμαι. ούτε αριστερος, ούτε δεξιός ούτε κάτι άλλο γνωστό και καταχωρημένο. Διαφωνούμε σε αρκετά πράγματα με το Δημήτρη. Διαφωνησαμε για το κόμμα "Ελπίδα Πολιτείας" που έφτιαξε επειδή πιστεύει ότι η αλλαγή των προδοτών με πατριώτες θα γίνει με τη δημιουργία νέου κόμματος. Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να δημιουργηθούν οι ομάδες. Από τις ομάδες και τις συνενώσεις, θα προκύψουν κόμματα. Τα κόμματα αυτά δε θα πρέπει πλέον να εστιάζουν στα διλήμματα του συστήματος (φιλελευθερισμός - σοσιαλισμός και γενικώς ~ισμός) αλλά στη δημιουργία της πλατφόρμας που θα επιτρέπει στον Ελληνικό λαό να αποφασίζει για τα θέματα που τον αφορούν. Σήμερα έχουμε την τεχνολογία να εφαρμόζουμε δημοψηφίσματα ηλεκτρονικά.
Ομως δεν μπορώ παρα να του αναγνωρίσω, ότι είχε τα κότσια να κάνει αυτή τη μήνυση.
Κότσια που εγώ για διάφορους λόγους και δικαιολογίες δεν έχω.
Ας μην είναι αν θέλετε ο Αντωνίου το επίκεντρο της προσοχής. Η μήνυση του όμως είναι ένα χαρτί στα χέρια του Ελληνικού λαού. Μια αφορμή.
Μια σπίθα.
Σας καλώ όλους να γιορτάσουμε το γεγονός ότι ο Ελληνικός λαός έχει μια μήνυση στα χέρια του, ότι οι προδότες τώρα χαρακτηρίζονται νομικά ώς "ύποπτοι εσχάτης προδοσίας" και να οργανώσουμε ένα συλλαλητήριο για την πατρίδα μας, χωρίς συμφέροντα.
Καλώ όλους τους ιστολόγους που πιστεύουν ότι η πατρίδα μας δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα, και ότι εξευτελιζόμαστε καθημερινά όσο αδρανούμε, να φτιάξουν παρόμοιες αναρτήσεις όπως η παρακάτω και να επικοινωνήσουν με τα email που βρίσκονται στην ανάρτηση. Καλώ όλες τις σπίθες, τους συλλόγους, τις φιλικές εταιρίες, τις ΜΚΟ, την Εκκλησία και όποιον άλλον φορέα ή πρόσωπο πιστεύει ότι μας κυβερνούν προδότες και πρέπει να κάνουμε κάτι.
Πρέπει να τους αναγκάσουμε να δώσουν έκταση στο θέμα.
Εφτιαξα μια ανάρτηση - κάλεσμα. Δεν ξέρω αν είναι καλή. Δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Φτιάξτε άλλες. Οργανωθείτε. Οργανώστε τους αναγνώστες σας. Ζητήστε τους να πάρουν μαζί τους και φίλους και γνωστούς. Ισως ήρθε η ώρα να κάνουμε επιτέλους κάτι. Αν δεν το κάνουμε τώρα, όταν θα το κάνουμε, θα είναι πολύ πιο δύσκολο.
Η μήνυση αυτή θα έχει τόση σημασία, όση της δώσουμε εμείς.
Περιμένω τις απόψεις σας.
Φιλικά,
ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ,
Με αφορμή τη μήνυση για εσχάτη προδοσία που κατέθεσε ο κ. Αντωνίου κατα των Βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, μήνυση την οποία ο αρμόδιος εισαγγελέας προφανώς έκρινε νομικά ορθή και προς τιμήν του αποφάσισε να προχωρήσει σε στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης, σε καλώ να οργανώσουμε ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας.
Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, να χαρακτηρίζονται ως ύποπτοι προδοσίας η πλειοψηφία των Βουλευτών μιας χώρας. Την χώρα μας κυβερνούν σήμερα ύποπτοι προδοσίας!
Η μήνυση του κ. Αντωνίου είναι ένα χαρτί στα χέρια του Ελληνικού λαού. Και δεν έχουμε πολλά τέτοια χαρτιά. Οι κανόνες του πόκερ είναι στημένοι από αυτούς, μας βλέπουν τα φύλλα, η τράπουλα είναι σημαδεμένη και εμείς κοιμόμαστε ύπνο βαθύ. Πρέπει λοιπόν να ξυπνήσουμε.
Μας φαίνεται τιτάνιος άθλος, αλλά δεν είναι. Στην πραγματικότητα είναι τόσο απλό όσο το να ενδιαφερθούμε. Γι αυτό πρέπει να προγραμματίσεις να είσαι στη Χαλκίδα στις 11/Ιανουαριου/2011 , δηλαδή ΣΥΝΤΟΜΑ, σε μερικές μέρες. Ολοι εμείς οι φωτισμένοι που τα έχουμε καταλάβει όλα, αλλά παροτρύνουμε τους άλλους να δράσουν για λογαριασμό μας, πρέπει να είμαστε εκεί και να στηρίξουμε τη μήνυση αυτή. Να την εκμεταλευτούμε για να κινητοποιηθούμε.
Καλούνται λοιπόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΙΣ 11/01/2011 ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ και ώρα 11:00 το πρωϊ.
Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στο Δημοτικό Θέατρο. Καλέστε μπλόκς, περιφερειακά κανάλια, ρ/φ σταθμούς κλπ. Το internet δέν φτάνει. Η τηλεόραση δεν πρόκειται να προβάλει ένα θέμα, εκτός και αν εμείς του δώσουμε διάσταση τέτοια που ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ, και να αναγκαστούν να προβάλουν.
Φίλοι ιστολόγοι, σας καλούμε να διοργανώσετε ομιλίες για την ημέρα εκείνη στο δημοτικό θέατρο.
Αγώνας σημαίνει δράση.
ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ: antimnemonium@googlegroups.com ή στο thalamofilakas@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: