Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Τον έκανε μαύρο στο ξύλο


Το... οδηγικό σαβουάρ βιβρ δεν σεβάστηκε οδηγός μικρού επιβατικού αυτοκινήτου – αλλά με μεγάλη ιπποδύναμη-, όταν έκλεισε τον δρόμο σε ακριβό σπορ.... διθέσιο. Οι δύο οδηγοί άρχισαν να κοντράρονται με το μικρό αυτοκίνητο να παρεμποδίζει διαρκώς την προσπέραση στον άλλον οδηγό. Κάποια στιγμή, ο δεύτερος οδηγός κατάφερε να προσπεράσει αλλά φάνηκε ότι δεν ήταν αποφασισμένος να ξεχάσει έτσι εύκολα την κόντρα.

Έκλεισε τον δρόμο και σχεδόν εμβόλισε το άλλο αυτοκίνητο, αναγκάζοντας τον οδηγό του να σταματήσει στην άκρη του δρόμου. Βγήκε από το ακριβό του αυτοκίνητο και σπάζοντας το παράθυρο του οδηγού, ανάγκασε τον αντίπαλό του να βγει έξω. Και φυσικά τα λόγια ήταν περιττά, καθώς τα... χέρια μίλησαν πιο δυνατά. Οι δύο άνδρες πιάστηκαν μαλλί με μαλλί σ’ έναν τρελό καβγά, ενώ σε συνδρομή του φίλου του ήρθε και ο συνοδηγός του σπορ αυτοκινήτου.

Μόνο οι άνδρες της Τροχαίας κατάφεραν να τους χωρίσουν και τους οδήγησαν στο τοπικό τμήμα. Ο οδηγός και ο επιβάτης του ακριβού αυτοκινήτου συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της επίθεσης, της εγκληματικής ενέργειας και της αντίστασης κατά της αρχής. Μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών, οι οποίοι είναι αρκετά γνωστοί στις αρχές της Ιταλίας, στο ακριβό αυτοκίνητο βρέθηκαν περίπου 30.000 ευρώ, που η προέλευσή τους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ο οδηγός του μικρού επιβατικού νοσηλεύτηκε με μικρά κοψίματα και μώλωπες.
http://www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: