Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τους ληστές που έκαναν στο θύμα τους ηλεκτροσόκ!

Οι δύο αλλοδαποί είχαν χτυπήσει με πρωτοφανή

αγριότητα υπάλληλο βενζινάδικου - Την ώρα της σύλληψής τους όμως, γινόταν ακόμα μία ληστεία σε πρατήριο της πόλης...

Η άγρια ληστεία είχε γίνει στις 02 Δεκεμβρίου του 2010, σε βενζινάδικο της οδού Λαγκαδά. (θυμηθείτε τι είχε γίνει εκείνο το βράδυ).

Μετά από έρευνες και μελέτη του οπτικού υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, η αστυνομία κατέληξε στους δράστες και τα ξημερώματα τους συνέλαβε. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, ηλικίας 20 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας, ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ιδιαίτερη αίσθηση σε εκείνη τη ληστεία είχε προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο επιτέθηκαν στον άτυχο υπάλληλο. Του έκαναν ηλεκτροσόκ με την συσκευή που κρατούσαν και βούτηξαν 666,57€ και το χρηματοκιβώτιο, που περιείχε το ποσό των 820 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο μπλοκ επιταγών.

Νέα ληστεία την ώρα της σύλληψης
Την ώρα που η αστυνομία περνούσε χειροπέδες στους δύο αλλοδαπούς, είχαμε ακόμα μία ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο που βρίσκεται στο 4,5ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά. Δύο δράστες εισέβαλαν στο πρατήριο με όπλο, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, απέσπασαν το ποσό των 1.200 ευρώ και διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.
το διαβάσαμε http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=59200&catid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: