Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ο Μουρίνιο απειλεί να φύγει γιατί δεν του παίρνουν "εννιάρι"

Mε αποχώρηση το ερχόμενο καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης απειλεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς τον επιθετικό που ζητά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν του παίρνει η διοίκηση. Ο "Special One" είναι εξοργισμένος και σφόδρα ενοχλημένος με τους ιθύνοντες των "Μαδριλένων", με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "AS" να αναφέρει ότι ο κορυφαίος προπονητής του πλανήτη αισθάνεται ότι δεν τον στηρίζουν και αντιθέτως τον εκθέτουν με όλα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα και αφορούν την απόκτηση ή μη του επιθετικού που θέλει.
Η ιστοσελίδα της εφημερίδας, που είναι φίλα προσκείμενη στη Ρεάλ, τόνισε ότι "ο Μουρίνιο αφήνει να διαρρεύσει ότι θα αποχωρήσει στις 30 Ιουνίου ύστερα από μόλις ένα χρόνο στην ομάδα", ενώ στο προσκήνιο εμφανίζονται ήδη οι υποψήφιοι που τον θέλουν. Ιντερ και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ και η Σίτι, οι οποίες είναι έτοιμες να αποζημιώσουν τη Ρεάλ για να τον αποκτήσουν, αφού έχει συμβόλαιο έως το 2014. Επίσης στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για άλλες τρεις περιπτώσεις που ο Μουρίνιο ζήτησε κάτι και η διοίκηση δεν το έκανε (απόκτηση Γιορέντε, απόκτηση Ούγκο Αλμέιδα, ανανέωση συμβολαίου του Πέπε).
Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που έδινε για το ματς Κυπέλλου με την Ατλέτικο πέταξε σπόντες προς τον γενικό διευθυντή της Ρεάλ, Χόρχε Βαλδάνο, απαντώντας στα όσα αυτός είπε στα ΜΜΕ μετά το ματς με την Αλμερία.
"Είμαι πολύ μεγάλος για να δέχομαι μηνύματα μέσω των εφημερίδων" ήταν το πρώτο "καρφί" του "Special One". Τι εννοούσε και σε τι ήθελε να απαντήσει; Ο Χόρχε Βαλδάνο αμέσως μετά το ματς με την Αλμερία και την γκέλα της Ρεάλ είχε αφήσει έκθετο τον προπονητή λέγοντας:"Δεν καταλαβαίνω γιατί συζητάμε για απόκτηση επιθετικού, αφού έχουμε εννιάρι και κάποιοι τον άφησαν στον πάγκο σήμερα".
Σε αυτό απάντησε ο Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε χθες (19/01), με τη συγκεκριμένη ατάκα που ερμηνεύεται απ' όλους ως το κερασάκι στην τούρτα της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο άνδρες. Ο Μουρίνιο δεν σταμάτησε όμως εκεί: "Την ενδεκάδα τη φτιάχνω εγώ κι αν έχω αμφιβολίες, ρωτάω τους συνεργάτες μου. Επίσης, δεν είμαι εγώ αυτός που μιλάω στα ΜΜΕ για την απόκτηση επιθετικού το τελευταίο διάστημα. Το είπα μία φορά το καλοκαίρι και μία το Νοέμβριο".

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=27084

Δεν υπάρχουν σχόλια: