Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Μέσι-Τσάβι-Ινιέστα: Κόψτε την "χρυσή μπάλα" στα τρία!

Οι τρεις τους "μάγεψαν" την περασμένη σεζόν κάθε οπαδό οποιασδήποτε ομάδας και συνεχίζουν να "μαγεύουν" και φέτος για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Δύο από αυτούς κατέκτησαν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής το Παγκόσμιο Κύπελλο, όντας βασικοί άξονες του ισπανικού συγκροτήματος του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ενώ ο τρίτος είναι το πρώτο "βιολί" στην Μπαρτσελόνα.
Οι συστάσεις είναι περιττές όταν μιλάμε για τους Τσάβι Ερνάντεθ, Αντρές Ινιέστα και Λίονελ Μέσι οι οποίοι είναι οι "εκλεκτοί" της FIFA για την διεκδίκηση της "χρυσής μπάλας" που θα απονεμηθεί το απόγευμα της Δευτέρας.
Όποιος και να είναι ο νικητής είναι βέβαιο πως θα το χαρούν το ίδιο στην Βαρκελώνη, αφού και οι τρεις έχουν βγει από τα "σπλάχνα" των "μπλαουγκράνα" και τους οδηγούν εκ του ασφαλούς από επιτυχία σε επιτυχία.
Βέβαια, η μη παρουσία στην τριάδα του Γουέσλι Σνάιντερ συνιστά ένα είδος ποδοσφαιρικής και ηθικής αδικίας αφού ο Ολλανδός μέσος της Ίντερ κατέκτησε το τρεμπλ τη σεζόν 2009/10', ενώ μαζί με τον Άριεν Ρόμπεν "οδήγησαν" την εθνική ομάδα της χώρας τους μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Όπως και να έχει η ιστορία δεν αλλάζει,Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι είναι οι τρεις διεκδικητές της "χρυσής μπάλας" και από σήμερα το απόγευμα θα γνωρίζουμε όλοι ποιος ήταν ο κορυφαίος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.
Απολαύστε μερικά από τα κατορθώματά τους την περσινή περίοδο
http://www.balla.gr/index.php?v=2&dbt=1&aid=25918

Δεν υπάρχουν σχόλια: