Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Σχετικά με την κατάληψη νομικής από λαθρομετανάστες

Έχουμε ξεφύγει εντελώς με τους λαθρομετανάστες και τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.....
Αν τους αγαπούν τόσο πολύ ας τους πάρουν από το χεράκι να τους πάνε σπίτι τους και όχι να κάνουν τους μάγκες έξω από το δικό τους το «τσαρδι». Ακόμα καλύτερα βέβαια να πάνε όλοι μαζί στο Αφγανιστάν και να κάνουν κατάληψη στο εκεί πανεπιστήμιο αν έχουν τα κότσια. Και μετά θα τους δώσουν τα κάκαλα τους για μεζεδάκι μέσα στην «μπουρου» πριν τους κάνουν τα χειρότερα. Εν μέρη φταίνε βέβαια και οι φοιτητές γιατί έχει γίνει παρερμήνευση του όρου πανεπιστημιακό άσυλο. Αυτό πρέπει να είναι άσυλο ιδεών και όχι άσυλο κάθε εγκληματία. Πλέον η Ελλάδα έχει πάψει να είναι δημοκρατική χώρα. Η Ελλάδα που ξέραμε, αγαπήσαμε και γουστάραμε να το λέμε ότι είμαστε Έλληνες. Έχει πλέον γίνει "άσυλο" τυχοδιωκτών εγκληματιών μιζαδόρων και πολιτικών, με τους τελευταίους να κατεχουν όλες τις προηγούμενες "ιδιότητες". "Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή" που λένε και στο χωριό μου.
Aναγνώστης

-----------------------------------------

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Φίλε-η που κόπτεσαι να ''αδειάσει,, η σχολή για να δώσουν μάθημα οι''έλληνες''φοιτητές θα ήθελα να σε ενημερώσω ούσα φοιτήτρια της εν λογω σχολής αλλά μη έχουσα καμία ανάμειξη στα γεγονότα πως δεν παρακωλείεται ούτε η διεξαγωγη των μαθημάτων στο νεο κτήριο της Νομικής αλλά ούτε και η διεξαγωγή των εξετάσεων.Πολύ απλά οι άνθρωποι αυτοί που με την έκφραση σου να΄΄αδειάσει΄΄η σχολή θεωρείς ότι έχουν την ίδια αξία με τα απορρίματα είναι εγκατεστημένοι στο πάρκο της Μασσαλίας έξω απο τη Νομική και αν παραστεί ανάγκη θα εισέλθουν αστο παλιό κτίριο της Νομικής το οποίο ετσι κι αλλιώς δε χρησιμοποιείται...Αυτά προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και για την πιο έγκυρη ενημέρωση η οποία δεν πρέπει να βασίζεται μόνο στη μονόπλευρη ενημέρωση απο κατευθυνόμενες πολιτικές....Παρ'όλα αυτά σημειώνω πως ούτε εγώ είμαι σύμφωνη με την κατάσταση αυτή την οποία και κάποιοι εκμεταλλέυονται δεν μπορώ όμως να αμφισβητήσω τα δικαιώματα των ανθρώπων αυτών ούτε να τους κατηγορήσω για κάτι(παρακώληση λειτουργίας σχολής)που δεν ισχύει..
Αναγνώστης

---------------------------------------

Περίπου 250 μετανάστες, προερχόμενοι κυρίως από τη Β. Αφρική, έφτασαν τα ξημερώματα της Δευτερας στη Νομική, όπου αποφάσισαν να παραμείνουν μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα τους για χορήγηση της άδειας παραμονής στη χώρα μας. Σύσσωμη η πλειοψηφία του πολιτικού κόσμου και του Τύπου καταδίκασαν τη «κατάληψη» των μεταναστών προβάλλοντας μία σειρά επιχειρημάτων: από τα ξενόφοβα συνθήματα του στυλ «ήρθαν οι βρωμιάρηδες και τώρα μένουν και στα! πανεπιστήμια» μέχρι και τις φοιτητικές παραταξιακές «ανησυχίες» της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ ότι δεν θα γίνουν τα μαθήματα και η εξεταστική. Επειδή, όμως, και η υποκρισία έχει τα όρια της, ας κάνω εδώ μία μικρή παρένθεση.

Τον Ιανουάριο του 2009, ως φοιτητής στο πολιτικό τμήμα της Νομικής, είχα επισκεφτεί με άλλους συναδέλφους μου, τον τότε πρύτανη Χρ. Κίττα για να δώσει απάντηση στην απορία μας σχετικά με το πότε θα παραδοθεί το κτήριο στη Σόλωνος στους φοιτητές. Ο πρύτανης, μας είχε διαβεβαιώσει, τότε, ότι σε τρεις με τέσσερις μήνες, το πολύ μέχρι το επόμενο εξάμηνο, θα «μπούμε στο νέο κτήριο». Τον Ιανουάριο του 2011 το κτήριο είναι άδειο, νεκρό, άχρηστο. Εξαιρούνται ποντικοί, σκύλοι και κάποια λούμπεν στοιχεία.

Στη προκείμενη, όμως. Όποιος κοιτάξει πέρα από τα προφανή, θα συνειδητοποιήσει ότι οι φοιτητές, παραχωρώντας το κενό κτήριο της Νομικής, έπραξαν ορθά. Θα το προχωρήσω και θα πω ότι η κίνηση τους ήταν πολιτικά επιτακτική. Από τη στιγμή που το κράτος αδιαφορεί για τους οικονομικούς μετανάστες, τους πολιτικούς πρόσφυγες και τους αφήνει στο δρόμο όπου εύκολα στρέφονται στην εγκληματικότητα, είναι καθήκον όλων των πολιτών να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Εφόσον το κράτος δεν έχει κέντρα υποδοχής, δεν έχει επιτροπές ασύλου, δεν έχει μεταναστευτική πολιτική, τότε οι ίδιοι οι πολίτες καλούνται να παράγουν πολιτική. Και στο πρόσωπο της φοιτητικής νεολαίας, τον αστάθμητο πολιτικό παράγοντα που ανέκαθεν βρισκόταν στη πρωτοπορία, η πολιτική μετουσιώθηκε, πήρε σάρκα και οστά. Με αυτό το σκεπτικό, οι φοιτητές των τμημάτων της Νομικής έπραξαν το αυτονόητο: δεν άφησαν εκατοντάδες ανθρώπους με πολιτικά αιτήματα στον δρόμο, τους «παραχώρησαν» ένα κενό κτήριο οκτώ ορόφων για να παλέψουν για τα αιτήματα τους.

Οποιοσδήποτε πολιτικά υγιής άνθρωπος δεν θα έπρεπε να εξοργιστεί με τους φοιτητές που έδωσαν «άσυλο» σε διακόσιους εξαθλιωμένους ανθρώπους. Θα έπρεπε να στρέψει τα πυρά του προς το κράτος που δεν τους προσέφερε στέγη (σ’ αυτούς και σε χιλιάδες άλλους). Ευτυχώς, που μεγάλη μερίδα της νεολαίας είναι συνειδητοποιημένη και έχει το θάρρος να παίρνει πρωτοβουλίες. Ό,τι δηλαδή δεν κάνει η κυβέρνηση.

ΥΓ: Για να προλάβω τους κακόβουλους, υπενθυμίζω ότι το πανεπιστήμιο ως θεσμός, πέραν του εκπαιδευτικού του χαρακτήρα, είχε ανέκαθεν ρόλο πολιτικό και κοινωνικό καθώς λειτουργούσε ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Επιστήμης και Κοινωνίας. Ας μην το ξεχνάμε αυτό…
Αναγνώστης

----------------------------------------


Μα ποσο κοιμισμενοι μπορει να ειμαστε επιτελους??
Ηδη εχουν βγει διαφορα παπαγαλακια απο γνωστες και αγνωστες αριστερες οργανωσεις και μας πετανε στα μουτρα τα αιτηματα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!
Νομιμοποιηση και χορήγηση άδειας παραμονής χωρίς προϋποθέσεις!!
Μα καλα ποσο μηδενικα ποσο καραγκιοζηδες για να μην πω τιποτα αλλο μπορουν να ειναι αυτοι που στηριζουν τους λαθρομεταναστες?
Τι σημαινει νομιμοποιηση χωρις προυποθεσεις???
Νομιμοποιηση με τον τσαμπουκα με το ετσι θελω?Που τα ειδατε ρε αυτα?Υπαρχουν πουθενα???Εχουν ξαναγινει..?
Εδω οι ιταλοι τους βυθιζανε και εμεις τους ανοιγουμε και την πορτα?
Και στη τελικη ολοι εσεις τα "φιλαρακια" των λαθρομεταναστων γιατι δεν τους παρνετε σπιτι σας αφου τοσο ενδιαφερεστε...
Εχω βαρεθει καθημερινα να βλεπω μηδενικα και ανθρωπους μαριονετες!
Εδω εχουμε ολοκληρα προβληματα να λυσουμεκοινωνια που μας εχουν παει αιωνες πισω και καθομαστε και κοιταμε τους λαθρομεταναστες..
Ηδη τα γκετο και τα ναρκωρικα κανουν παρτυ στο κεντρο...και οχι απο ελληνες αλλα απο λαθρομεταναστες..Να δω τι θα πειτε οταν θα κανουν γκετο την δικια σας γειτονια οταν θα σας κλεψουν οταν θα καταπατησουν αυτο που εσεις αγαπατε..

Αναγνώστης

--------------------------------------


να πάνε στη βουλή οι λαθρομετανάστες μπας και ασχοληθεί κανείς με το μεταναστευτικό.
Βέβαια όταν εγκαταστήθηκαν 10 λαθρομετανάστες στο Παλιό Ψυχικό για να ζητήσουν άσυλο, πήγαν τα ματ τους δείρανε και ήταν και μια βδομάδα τα ματ εκεί για να μην ξαναέρθει κανείς....αυτό είναι το κράτος δικαίου.
Αναγνώστης

--------------------------------------

Επειδη τυγχανει να ειμαι φοιτητρια Νομικης στ εν λογω κτιριο που συνεβησαν όλα αυτά τα τραγελαφικα γεγονοτα, εχω να πω τα εξης.
Από το 2006 που μπηκα σαν πρωτοετης ειδα τα χιλια μυρια…καταληψεις χωρις σταματημο από καποια χειραγωγημενα προβατα που ετσι τους σφυριξανε να κανουν για να διαλυσουν το συστημα παντελως, με αποτελεσμα η εξεταστικη του Φεβρουαριου 2007 να παει για τον Ιουλη και να δοθει διπλη μαζι με εαρινο εξάμηνο. Τοτε είχαμε και καλά την ιστορία με το Α16 του Συντάγματος. Επειτα συνεχιζόταν κατά καιρούς το παραμύθι με τις καταλήψεις από αριστερές παρατάξεις και αναρχικά στοιχεία, από ότι θυμαμαι την μια ψαχνομασταν για το ασφαλιστικο,την άλλη για τις συ! νταξεις, ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, αλλα εμεις οι φοιτητες σ αυτή την ρημαδοσχολη τι φταιμε να τα πληρωνουμε όλα αυτά;ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ!!!ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!
Επειδη καποιοι εχουν συμφεροντα από ολο αυτό το ντορο πρεπει να καθομαστε με τα χερια σταυρωμενα ριχνοντας μας σταχτη στα ματια; Και δεν εφταναν όλα αυτά, τοσα χρονια, τωρα εχουμε και καταληψη στη σχολη μας από μεταναστες με την ευγενικη χορηγια των αριστερων παραταξεων, ειμαστε σοβαροι; Και μετα υπαρχει κρατος; Δεν εχει κανενας την στοιχειωδη ευθυνη να κανει κατι γιαυτο; Κλεισαμε την σχολη μια εβδομαδα πριν την εξεταστικη περιοδο, αυτή η εβδομαδα ηταν εξισου σημαντικη με ολες τις προηγουμενες, καθοτι ηταν εβδομαδα παρατασης για την παρακολουθηση των τελευταιων μαθηματων, επειδη τον Δεκεμβρη ειχαμε κι άλλες ιστοριες με καταληψεις. Δλδ οποιανου του την βιδωσει παει και κανει καταληψη και όλα καλα; ΠΟΙΟ ΑΣΥΛΟ ΜΩΡΕ; Αυτό μας μαρανε, δεν κοιταμε τα χαλια μας….Την στιγμη που τιποτα δε λειτουργει σωστα και δει ποτε σε αυτό το κωλοχανειο, ζητωντας τοσο καιρο δικα μας αιτηματα να ικανοποιηθουν,χωρις βεβαια ανταποκριση, εχουμε τωρα και το θεμα με τους μεταναστες, γιναμε ολοι ηρωες και θελουμε να τους σωσουμε, ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΣΥΛΟ. ΝΑ ΑΡΘΕΙ Τ! Ο ΑΣΥΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΣΗΣ.
Αναγνώστρια

------------------------------------

Βγενεται και λετε το μακρυ σας και το κοντο σας για το θεμα των λαθρομεταναστων. Η ουσια ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια. Νόμους έχουμε; Ναι...ισως τους περισσοτερους νομους στον κοσμο. Ο νόμος 3386 / 2005 οριζει ξεκαθαρα τα παντα για την μεταναστευση και την παραμονη στην ελληνικη επικρατεια. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ λοιπον ο νόμος; Εσείς σε λίγο θα βγείτε και θα πείτε οτι η εφαρμογη των νόμων είναι παρανομη ετσι οπως το πατε. Αν ειναι ετσι ας τους καταργησουμε και ας επικρατησει ο νομος της ζουγκλας και να λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του με βαση τις προσωπικες μας πεποιθησεις και αξιωσεις. Αντε γιατι το παραξηλωσαμε σαν λαος και καλα μας κανουν ΔΝΤ και ΕΕ με τη βλακεια που μας δερνει.
Aναγνώστης

-----------------------------------------


Λυπήθηκα που διάβασα το άρθρο (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/01/blog-post_4667.html) στο Ποντίκι. Κατά κύριο λόγο διότι ήταν μια εφημερίδα που μετά μανίας διάβαζα όταν ήμουν φοιτητής πριν πολλά χρόνια και που βέβαια έπαψα να διαβάζω εδώ και καιρό.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά τότε στα παλιά χρόνια μια γελοιογραφία που είχε. Έδειχνε κάτι Μαύρους να λένε...."κρίμα που δεν συνορεύουμε και εμείς με Ελλάδα για να διεκδικήσουμε". Ήταν τότε που η Τουρκία διεκδικούσε και διεκδικεί ακόμα το μισό Αιγαίο. Τα χρόνια πέρασαν και τώρα και οι Μαύροι διεκδικούν Ελλάδα. Θέλουν και αυτοί να γίνουν "Έλληνες" και συρρέουν κατά εκατομμύρια στον ταλαίπωρο αυτόν τόπο. Και βέβαια κάποιοι αριστεροί "καλοί Σαμαρείτες" τους προσφέρουν γη και ύδωρ και θέλουν να μας κάνουν ξένους στην ίδια μας την πατρίδα.

Ωραία πράγματα. Ανεβασμένη ιδεολογία. Ελάτε παιδία. Συρρεύστε εκατομμύρια των πεινασμένων και απόκληρων στην Ελλάδα. Ελάτε να φύγουμε εμείς. Οι εφιάλτες -της συντριπτικής μειοψηφίας- σας περιμένουν.
Ως πότε;;;;;;
Aναγνώστης

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιάυτο δεν παμε καλα.οσοι ειστε φιλελευθεροι στειλτε τους τις γυναικες σας και τις κορες σας να τους κανουν παρεα.
ας σοβαρευτουμε λιγο.δεν μπορει ο καθενας να καταλαμβανει ενα δημοσιο κτιριο και να απαιτει οτι θελει (ποσο μαλλον οταν αυτη η απαιτηση ειναι παραλογη).αυτη ειναι η εννοια της δημοκρατιας;
σκεφτειται κατι απλο:
αν νομιμοποιηθουν ολοι οι παρανομοι μεταναστες με πληρη δικαιωματα οπως θελουν αυτοματα θα γεμισει το ταμειο ανεργειας με οτι συνεπαγεται.
η περιθαλψη στα νοσοκομεια υστερει για τους Ελληνες φανταστειται τι εχει να γινει με ολους αυτους.
τι εχουν προσφερει ολοι αυτοι στην Ελληνικη κοινωνια, ωστε να εχουν ολα τα δικαιωματα;
ασυλο και νομιμοποιηση μονο στους πολιτικους προσφυγες (και αυτο με πληρη ελεγχο).
επαναπροωθηση στις χωρες τους.
και για οσους ειδαν σημερα την εκπομπη της Στεφανιδου ρωτηθηκε ενας λαθρομεταναστης (ο οποιος ειχε διπλα του εναν συριζαιο ο οποιος τον κατευθυνθε)που ηταν απο την τυνησια εαν στην χωρα του γινοταν καταληψη ενος δημοσιου κτιριου απο αλλοδαπους ωστε να εξαναγκασουν κατι , απεφυγε να απαντησει.γιατι;το μονο που ελεγε ηταν εχουμε δημοκρατια και δικαιωματα οπως τον συμβουλευε το συριζακι .
ολοι επαναπροωθηση στις χωρες τους.
παραμονη μονο για τους πολιτικους προσφυγες.
αρση πανεπιστημιακου ασυλου (δεν ωφελει γιατι δεν λειτουργει για το σκοπο που διεκδικηθηκε και κερδιθηκε).

Ανώνυμος είπε...

Η σωστή ενέργεια είναι πλέον να γίνει και ένας φράχτης και γύρω από τη Νομική Σχολή, με πόρτες που να ανοίγουν με ηλεκτρονικό face control. Να έχουν καταχωρηθεί τα μάτια των εγγεγραμμένων φοιτητών και όταν ο φοιτητής που θα μπαίνει στην πόρτα κουβούκλιο για αυτοματοποιημένο έλεγχο προτού μπεί, διαπιστώνεται ότι τα μάτια είναι τα δικά του, θα του επιτρέπεται η είσοδος. Το ίδιο θα γίνεται και στα αποχωρητήρια της Νομικής.

Έτσι θα διασφαλίζεται και το πανεπιστημιακό άσυλο, χωρίς την παρουσία της Αστυνομίας και παράλληλα δεν θα μπαίνουν έτσι εύκολα οι λαθρομετανάστες στη Νομική Σχολή.

Βεβαίως, επειδή δεν έχει όρια η φιλευσπλαχνία των οπαδών του ΣΥΝ, όταν υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις, οι εμπλεκόμενοι φοιτητές του, με αίσθημα ευθύνης θα υποβάλλονται σε εγχείρηση κερατοειδούς για να τους δανείσουν στους λαθρομετανάστες να μπαινοβγαίνουν με τον τρόπο αυτό ανεμπόδιστα στη Νομική Σχολή.

Επόμενοι στόχοι τους οποίους ίσως να σκέφτεται να γεμίσει με λαθρομετανάστες ο ΣΥΝ:

- Όλα τα υπόλοιπα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

- Το Θωρηκτό Αβέρωφ, με τη συνοδεία πορνομοντέλου, για να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα και στη συνέχεια να παραμείνουν εκεί μέχρι να δικαιωθούν.

- Η Ακαδημία Αθηνών.

- Τα κεντρικά Γραφεία του ΙΚΑ

- (Τα Γραφεία της οδού Κουμουνδούρου, δεν είναι διαθέσιμα επειδή βάφονται)

- Το Πολεμικό Μουσείο.

- Ο Ναύσταθμος του Πολεμικού Ναυτικού.

- Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

- Ο Εθνικός Κήπος (θα εκδιωχθούν οι πάπιες από τα κλουβιά στα οποία έχουν εγκλειστεί εδώ και 4 χρόνια λόγω φόβου της γρίππης των πτηνών και θα ξαναδοθούν στις λιμνούλες, όπου συνήθιζαν γέροι και παιδιά και τους πετούσαν ψωμί από κουλούρι, ενώ οι λαθρομετανάστες θα μπούν στα κλουβιά ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ 1234 – ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ 567)