Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

ΕΡΩΤΗΣΗ : Να επαναπροσληφθούν και να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι του κολυμβητηρίου
του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας
12/01/11
Προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης


Στις σημερινές συνθήκες που η ανεργία και η φτώχεια τσακίζουν κάθε εργατικό - λαϊκό σπίτι, αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής που διαχρονικά ακολουθούν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, οι εκπρόσωποί τους στην τοπική διοίκηση, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις επιταγές του «Καλλικράτη», δείχνουν τις προθέσεις τους στους συμβασιούχους εργαζόμενους των δήμων.
Συγκεκριμένα, στο Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας οι
συμβασιούχοι εργαζόμενοι του κολυμβητηρίου του Δήμου, οι οποίοι εργάζονται εκεί τέσσερα χρόνια με επτάμηνες και τετράμηνες συμβάσεις εργασίας, όμηροι στην κυριολεξία των δημάρχων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, βρίσκονται απολυμένοι παρ' όλες τις δεσμεύσεις για ανανέωση των συμβάσεών τους, που έληγαν στις 31 Δεκέμβρη αλλά και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για καμία απόλυση, κανενός συμβασιούχου.
Τις τελευταίες ημέρες έχουν προχωρήσει σε κατάληψη του κολυμβητηρίου με τη στήριξη και των μόνιμων υπαλλήλων αλλά και των κατοίκων της περιοχής, διεκδικώντας το δικαίωμα τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά.
ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός τι μέτρα θα πάρει έτσι ώστε να επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι του κολυμβητηρίου του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας με μόνιμη και σταθερή δουλειά και πλήρη ασφαλιστικά δικαιώματα;
Οι βουλευτές


Βέρα Νικολαΐδου


Διαμάντω Μανωλάκου

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2011/01/blog-post_8871.html#ixzz1AvDS3Qj9

Δεν υπάρχουν σχόλια: