Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Όψιμος Παναθηναϊκός ο Βγενόπουλος

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στις βολές του Ανδρέα Βγενόπουλου περί πολέμου από τα ΜΜΕ που στηριζει οικονομικά. Σε αυτή ο κ. Γιαννακόπουλος κάνει λόγο για φαινόμενο Μπερλουσκόνι και χαρακτηρίζει όψιμο Παναθηναϊκό τον «Mr MIG»
"Δυστυχώς η καθυστέρηση των εισαγγελικών ερευνών δημιουργεί σε κάποιους την ψευδαίσθηση ότι το φαινόμενο ‘Μπερλουσκόνι’ μπορεί να εφαρμοστεί στην Ελλάδα. Το σκηνικό μεταφοράς ευθυνών για την κακοδιαχείριση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την αποχώρηση μερικών όψιμων Παναθηναϊκό δεν με αφορά πλέον", τονίζει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Βγενόπουλος: Μου κάνει "πόλεμο" ο Δμήτρης Γιαννακόπουλος!
Σε νέα διάψευση των σεναρίων που τον θέλουν να επανέρχεται στο προσκήνιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε ο Ανδρέας Βγενόπουλος το πρωί της Πέμπτης. Ο "Mr MIG" εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τόνιζει πως "εν προτίθεμαι να αυξήσω το μετοχικό μου ποσοστό στην ΠΑΕ ούτε να έχω οποιαδήποτε ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου". Την ίδια στιγμή ο "Βγενό" κάνει λόγο για πόλεμο που δέχτηκε από τα ΜΜΕ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=26290

Δεν υπάρχουν σχόλια: